Publicitat
Societat · 19 de Març de 2010. 23:08h.

L'imam de Cunit desobeeix el jutge

El PPC demana "protecció judicial i policial" per a la mediadora cultural municipal

L'imam de Cunit desobeeix el jutge

D'esquerra a dreta, Fàtima Ghailan, Alícia Sánchez-Camacho, el diputat Rafael Luna i el president del PP al Baix Penedès, José Barquier

L'imam de Cunit, Ahmed Benabdellah, ha incomplert l'ordre d'allunyament que li va imposar un jutge del Vendrell, per una suposada agressió a Fàtima Ghailan, una musulmana moderada que és mediadora cultural municipal, i que presumptament va ser agredida pel dirigent religiós per no practicar algunes normes musulmanes.

El jutge va prendre aquesta decisió després d'una denúncia presentada per la mediadora contra l'imam, la seva dona, la seva filla i el president de l'associació islàmica de Cunit per un presumpte delicte de coaccions. Ara, l'imam ha vulnerat l'ordre d'allunyament.

Sobre això, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho que s'ha traslladat aquest divendres a Cunit per donar suport a Fàtima Ghailan, ha reclamat "protecció judicial i policial" per a la mediadora cultural.

Així mateix, ha demanat "una actuació contundent per les autoritats judicials, policials i polítiques", i ha afirmat que "l'Ajuntament no pot quedar al marge, i l'alcaldessa i tots els partits democràtics, s'han de col·lcar del costat de Fàtima Ghailan" .

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 damage, Reus, 22/03/2010 - 20:56

Si todos los hijos de los politicos se aparearan con los moros, se terminaria el problema. Ellos de entrada no llevan a sus hijos al colegio de los moros, por si acaso.

#11 Jacint Codia M., BARCELONA, 21/03/2010 - 20:37

Normal. Dentro de su conquista de Europa, los imanes mandan más en España que los propios de casa. Además los socialistas les ayudan porque se deben favores mutuos....

#10 jakin, cunit, 21/03/2010 - 09:52

ni camacho ni nada esto lo arregla ANGLADA VISCA PXC

#9 Pere Portolés, Barcelona (Ciutat Vella), 21/03/2010 - 09:47

PP = Copia barata de PxC.
Rechaza las IMITACIONES, yo prefiero el original.
ANGLADA al Parlament !!!.
PD : El PP (cuando gobernó) fue el CULPABLE de abrir las puertas de par en par a la inmigración.

#8 joan, manresa, 20/03/2010 - 18:49

Al Sr.Bernat no li falta raó.Hauriem de parlar mes qui vam sofrir experiencias desagradables,com Sidi Ifni,els conexem com si els haguesim parits.Mala gent,millor darlos sempre la cara.Sobre aquest fet,axó es intolarable.I si desobeim nosaltres,que?..