Publicitat
Societat · 7 de Març de 2012. 08:58h.

L'imam de Terrassa aconsellava "corregir" les dones a cops

Amb un bastó, els punys o les mans, segons 'El País'

L'imam de Terrassa aconsellava "corregir" les dones a cops

L'imam de Terrassa, a l'esquerra, després de sortir de la comissaria. (Foto: TV3)

L'imam de Terrassa, Abdeslam Laarusi, que dirigeix una mesquita a Terrassa, aconsellava en els seus sermons que els homes colpegessin les dones per "corregir" la seva conducta. "No es tracta, va dir, de trencar-los els ossos o fer-les sagnar. El millor, va afegir el clergue, és colpejar-les amb un bastó, amb els punys o les mans en diferents parts del cos, segons fonts de la investigació", que esmenta el diari El País.

En aquesta informació, Laarusi "no només va justificar la violència física contra les dones per aconseguir el propòsit, sense que es noti al cos d'aquelles", sinó que "també va detallar altres estratègies de sotmetiment" com per exemple "aïllar-les a casa" i "negar-se a mantenir relacions sexuals amb elles". Tanmateix va criticar que la dona occidental té "massa drets", segons les transcripcions a què ha tingut accés el diari.

Aquest imam de Terrassa és vocal del Consell Islàmic Cultural de Catalunya. L'Associació Musulmana d'aquesta ciutat vallesana és una de les més antigues de Catalunya, amb més de vint anys de funcionament, i va ser la que va contractar Laarusi per dirigir l'oració dels divendres a la mesquita de Ca n'Anglada. El fiscal del cas, Miguel Ángel Aguilar, ha sol·licitat als Mossos d'Esquadra la transcripció íntegra de dos discursos de l'imam.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Almogàver, La Sagrera, 08/03/2012 - 18:34

Qui ha denunciat a l'iman? Els mossos saben àrab? A mi em sembla que algú radical ha denunciat l'iman perquè el troba massa tou i vol carregar-se'l per portar un iman més dur que digui i recomani aquestes bestieses. Aixó fa tuf de conspiración talibana.

#10 L'agonia de Catalunya, barcelona, 07/03/2012 - 17:53

Que ningú pensi que els partits polítics que votam habitualment (CIU, PSC, PP, ERC, SI i molt manco ICV) mouran un sol dit per arreglar la situació desesperada en que ens trobem. Naturalment, hi ha la Plataforma per Catalunya, però malauradament, encara no ha entrat al Parlament.

#9 joan, manresa, 07/03/2012 - 16:54

El Casal,16,45 h.--Tenim un greu problema,i encare més greu és ,que no li donem importancia..Desde la tertulia hem comentat casos viscuts i posats al E-noticies..,ningú,ningú no es pot imaginar lo que son aquesta genteta,o ens rebotem tots o pobres dels nostres fills,nets i netas..,el coll a ter

#8 futur, barcelona, 07/03/2012 - 15:56

Doncs tots els qui no estan d'acord amb tornar a l'Edat Mitjana, a les properes eleccions, tots a votar a la PxC, únic partit polític que vol acabar amb la nostra decadència. Cap altre partit mourà un dit per arreglar aquesta situació escandalosa.

#7 jaume castell, BCN, 07/03/2012 - 13:50

Aquests vénen a quedar-se, i quan siguin majoria fer-nos passar pel tub.