Societat · 21 de Març de 2012. 21:56h.

L'imam de Terrassa es queixa que a Catalunya "hi ha lleis contràries a l'Islam"

Es queixa que la Justícia "protegeix la dona"

L'imam de Terrassa es queixa que a Catalunya "hi ha lleis contràries a l'Islam"

L'imam de Terrassa, a les portes de la comissaria (Imatge: TV3)

L'imam de Terrassa , Abdeslam L, s'enfronta a una querella criminal interposada pel fiscal de Delictes d'Odi i Discriminació a Catalunya. L'imam ha estat acusat d'incitar a la violència i la discriminació contra la dona en dos sermons, que van ser gravats per Mossos d'Esquadra de paisà, en un dels quals afirmava que Catalunya "està dotada d'unes lleis contràries a les lleis islàmiques. […] Protegeixen la dona".

Després de rebre una denúncia sobre els discursos de l'imam a la mesquita, dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà es van infiltrar i van gravar els sermons.

En un sermó del 16 desembre del 2011, es va dirigir als 1.500 feligresos que abarrotaven la mesquita per revelar les solucions que, segons la seva versió, l'Islam proposa per abordar els problemes "que passen dins de la llar".

Segons recull la querella, l'imam va sostenir que, en cas de "desobediència" o "actituds dolentes" per part de les seves dones, els homes musulmans no han de "precipitar-se al divorci", sinó seguir aquest consell: "Amonesteu aquelles de qui temeu que es rebel·lin, deixeu-les soles al llit, pegueu-les! Si us obeeixen, no us fiqueu més amb elles".

"Efectivament l'home li ha d'ensenyar la seva dona les obligacions i els deures que Déu ens ha dictat. Si no acata aquestes obligacions, el pas següent és que l'home deixi sola la seva dona al llit, només al llit i negar-li les relacions sexuals, però no ha de deixar-la sola i abandonar-la en la resta de les habitacions de la llar ", va defensar l'imam, segons la transcripció que consta a la querella fiscal.

"I si, germà, amb aquest mètode no se soluciona el conflicte, ja has de fer servir els cops; com són aquests cops? Els cops no són els que provoquen les fractures dels ossos, no són els que fan córrer la sang, no són els cops a la cara... no ", va afegir.

L'imam va seguir dient "no donis cops a la cara, no facis córrer la sang, això és l'Islam. Pot ser que en alguns moments els cops es limitin a donar cops amb el siwak (una barra de fusta que té la mida d'un dit)".

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#61 Almogàver , La Sagrera , 23/03/2012 - 11:30

Quan van fer-li la foto era diumenge de carnestoltes? o és que va sempre així disfresat?

#60 Analia, Barcelona, 23/03/2012 - 10:30

A este barbas habria q darle una patada por el culo y mandarlo a la meca. Lo triste es que estos fanaticos son mantenidos por subenciones de la generalitat...

#58 Cornellanenc, Cornellà de Llobregat, 22/03/2012 - 21:26

Ho té fàcil si aquest territori no és propici per a la seva República Islàmica: que agafi la maleta, els seus acòlits i que torni a allà d'on ha vingut; o que se'n vagi a un altre lloc a emprenyar. És que li vam dir que vingués?

#57 jordi, Tarragona, 22/03/2012 - 20:16

Aquí a Catalunya no volem Imans Islamistas ni Moros i tampoc que s´integrin .Que s´enbagin
que no els nacesitem ,tots tenim que votar a
Plataforma per Catalunya (PxC) per que ens
alliberi del Islam

VOTEU MASIBAMENT A PxC CATALANS I ESPAÑOLS

GUANYAREM?????

#57.1 Salva, Gir., 09/03/2016 - 19:31

Masibament? Si, ho farem... i si en comptes d'odiar intentes aportar quelcom pel teu-nostre país? No sé, investigar, estudiar, documentar-te, veure món...

#56 Faithless, Barcelona, 22/03/2012 - 19:34

I després d'això encara hi haurà carallots pijoprogres que defensaran un impossible multiculturalisme. Aquesta gent el que volen és convertir-nos a tots i fer-nos portar llargues i ridícules barbes.
L'Íslam és ignorància i incita a la violència.