Publicitat
Societat · 31 d'Octubre de 2009. 17:38h.

L'Incasòl diu que "no es desprèn cap acusació"

El jutge considera que va participar en convereses sobre factures falses

L'Incasòl diu que "no es desprèn cap acusació"

Emili Mas, el segon per l'esquerra

L’Institut Català del Sòl ha emès un comunicat "davant les informacions aparegudes en algun mitjà de comunicació respecte la presumpta relació del gerent de l’Institut Català del Sòl amb els fets objecte d’instrucció a l’Audiència Nacional".

El comunicat arriba després que l'auto de Garzón denunciï " emisión de facturas por parte del Ayuntamiento de Santa Coloma con el fin de justificar el empleo de unos Fondos Europeos". "Las conversaciones se produjeron entre Luis Andrés, Bartolomé Muñoz, Pascual Vela, Manuel Dobarco y Emili Más Margarit, gerente del Instituto Catalán del Suelo".

"Se habría justificado el empleo irregular de dichos fondos europeos mediante la emisión de facturas falsas en una suma de 1.300.000 Euros". s'afegeix.

La direcció de l'Incasòl manifesta que "de l’estricta lectura de l’auto del jutge de l’Audiència Nacional no es desprèn cap acusació envers el Sr. Emili Mas, gerent de l’Institut Català del Sòl".

"La direcció de l’Institut Català del Sòl ha pres les determinacions necessàries per tal de revisar les gestions que s’haguessin fet des d’aquest ens en relació amb l’ajuntament de Santa Coloma", afegeixen.

"L'Incasol vol reiterar també la seva màxima disposició a col·laborar amb la justícia per tot allò que sigui necessari", conclouen.

Llegir auto de Baltasar Garzón

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Beatriz, Santa Coloma de Gramenet, 02/11/2009 - 17:18

He tingut la desgràcia de ser una expropiada de la L-9.Mai sabre si part dels 1,3 milions de desviament de fons europeus anaben destinats a que no patis una perdua de 150.000 e. del meu patrimoni que m´obliga a hipotecar-me el que em resta de vida?

#5 maria gcia, bcn, 02/11/2009 - 09:17

Quina és la relació d'un dels imputats pretorians amb CDC?
http://www.youtube.com/watch?v=yOV5riRaYRI

#4 SET, barnas, 31/10/2009 - 19:35

I darrera l\'Incasol caura el clan Nadal.

#3 Kropotkin, Vic, 31/10/2009 - 19:03

Que poca vergüenza que tienen. Bueno, si no fuese asi nunca habrian llegado a ocupar sus cargos. Está todo 100% podrido. Hay que construir mas cdrceles y no dejarles salir hasta que devuelvan todo lo robado...

#2 Arseni, Cornellá, 31/10/2009 - 18:40

Per saber qué passa a Catalunya és imprescindible veure aixó: http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU