Publicitat
Societat · 8 d'Agost de 2010. 08:24h.

L'interès pel sexe es desperta als 14 anys

La web de la Generalitat Sexejoves és consultada per joves a partir de 14 anys

L'interès pel sexe es desperta als 14 anys

Imatge d'un vídeo del web

L’espai web Sexejoves, que ha provocat critiques cap a la consellera de Salut, Marina Geli, està dirigit a joves de 14 a 25 anys; segons es desprèn d'una resposta parlamentària de la mateixa consellera. A més, ha explicat que "el perfil d’usuari del web és, en un 76% dels casos, el d’una noia d’entre 14 i 18 anys".

Geli ha explicat que "el contingut del web es va consensuar amb 90 professionals experts de salut: psicòlegs, llevadores, infermeres i ginecòlegs. Per dissenyar el web es va adequar el registre amb joves i AMPAS dels instituts que varen  participar en la recollida d’informació. Aquests continguts són similars als que es treballen a les escoles i els instituts (laics i religiosos) i estan consensuats amb pares, mares i professors".

En relació a la regulació del sistema, la consellera ha recordat que "internet té un entorn lliure. Tot i això, el bloc té un filtre, i fins que l’administrador no veu el comentari i li dóna el vist i plau no es penja l’escrit al bloc. Així s’eviten comentaris inapropiats o amb faltes de respecte". A més, "el correu electrònic i el xat són anònims i confidencials i és el professional qui contesta els dubtes o preguntes del jove. A la pregunta hi ha un camp obligatori, el correu electrònic del jove. Els altres camps (edat, gènere i província) són voluntaris".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 10/08/2010 - 11:00

Vaya deducción mas falaz. Asi que si la consultan jovenes a partir de 14 años eso quiere decir que solo se les despierta el interés a partir de esa edad. Si Aristóteles levantase la cabeza os corría a silogismos y boinazos...

#1 Orlando Dugarte, Mérida Venezuela, 09/08/2010 - 21:39

No creo que no estén interesados ( http://sexualidad-orlandus.blogspot.com ) en saber de ese desgano SEXUAL que vienen padeciendo