Publicitat
Societat · 27 d'Agost de 2016. 14:50h.

L’intern del CIE amb 50 antecedents surt en llibertat

L’home patia problemes mentals

L’intern del CIE amb 50 antecedents surt en llibertat

Imatge d'arxiu del CIE

El Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) ha deixat en llibertat un home d’origen marroquí que acumulava cinquanta detencions. L’intern patia problemes mentals i segons va afirmar la plataforma Tanquem el CIE, acabava de sortir del psiquiàtric de Sant Boi quan va ser detingut per darrer cop.

El jutjat penal 3 de Vilanova i la Geltrú va commutar una condemna per robatori per la deportació al seu país. Fonts policials han assegurat a l’agència EFE que no van poder deportar-lo pel seu estat d'excitació. Segons aquestes mateixes fonts, els agents van intentar el dijous embarcar a l'intern en un avió que havia de partir cap al Marroc. Però l'estat d'agressivitat i alteració amb el qual va reaccionar ho va desaconsellar finalment.

L’home portava 23 dies ingressat al CIE. La seva detenció va provocar la reacció   del Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, que va demanar la seva llibertat. El jutge va veure "correcta" l'atenció que se li donava al CIE a l'home en situació irregular.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pepe.*., andorra, 29/08/2016 - 14:31

joer, esto es contagioso, ahora hasta los de la PN pasan de todo. Si le conmutan la pena por la deportacion y no lo deportan, digo q yo q la conmutacion se deroga automaticamente, a ver si todo esto es pq el chorizo es amigo de... o a pagado a..., pq si no, no lo entiendo.

#9 politic nefast, Barcelona, 29/08/2016 - 07:37

Ojalá l´antecedent 51 el faci a casa d´en Rafel Ribó.

#7 fantasía, Barcelona, 28/08/2016 - 13:54

Si algú encara es pregunta per qué Espanya es la disneylandia per els delincuents que consulti les accions de mala gent com en Ribó.

#6 Alex, Barcelona, 27/08/2016 - 18:09

O sigui,50 detencions,un perla que té problemes mentals diuen,quins problemes mentals?No és deportat i el deixen al carrer.....Aleshores, aquest, si és un sonat és perillós no pot estar al carrer,o potser és només un altre pocavergonya dels molts que ja hi tenim...Rafael Ribó?hahahahahaha.....

#6.1 Cap sorpresa, Can Miracle, 28/08/2016 - 10:17

El pla genial per convertir Catalunya en quelcom estrany als nostres costums, estil de vida i concepció de la societat segueix endavant. Els creadors de la Nova Catalunya ho tenen clar, si al menys algun d'ells sabès què vol dir treballar i crear, potser no sería tant greu, pero és el contrari.

#5 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 27/08/2016 - 16:52

El Rafa te un cor que no li cap al pit.

Ell va en cotxe oficial i amb escolta.