Publicitat
Societat · 28 de Gener de 2010. 22:17h.

L'interventor d'Economia tenia una relació amb la tresorera del Palau

En un pis del funcionari i de Gemma Montull es van fer obres per 97.000 euros amb càrrec a l'entitat

L'interventor d'Economia tenia una relació amb la tresorera del Palau

Imatge d'arxiu de Gemma Montull, i el seu advocat, quan es dirigia a prestar declaració judicial

La Generalitat ha anunciat que la parella de Gemma Montull, directora financera de la fundació del Palau de la Música, havia format part de l'equip d'auditors dels comptes de l'entitat. A més, la parella podria haver pagat obres del seu pis, per valor de 97.000 euros, amb diners procedents de la entitat.

En relació amb aquesta qüestió, el Departament d'Economia de la Generalitat ha apartat de les seves funcions a Enric Fernández, funcionari del cos d'intervenció de la Generalitat, per la seva "relació sentimental" amb la directora financera de la fundació Palau de la Música, Gemma Montull, segons el comunicat del Departament.

Així mateix, s'ha decidit "ampliar l’expedient d’informació iniciat amb aquests nous fets per determinar si se’n deriven noves responsabilitats que puguin fer necessària l’adopció d’altres mesures administratives", i "posar els fets en coneixement de les autoritats judicials corresponents i trametre’ls tota la informació derivada de la investigació".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 luis, barcelona, 29/01/2010 - 11:58

CATALUÑA,PAIS DE MARAVILLAS
con LADRONES,Y ESTAFADORES protegidos con una manta tan grande que hasta un EXPOLITICO, aconseja NO LEVANTAR
¿Por decir esto soy ANTICATALAN?
si es así APAGA Y VAMONOS

#7 luis, barcelona, 29/01/2010 - 11:54

A Jordi (Teià)
Escribo en CASTELLANO por que asi me enseñaron en la escuela. eso me ha permitido viajar por medio mundo y a mis años no voy a hacerlo en CATALAN para que 4 AYATOLASH como tu, me pongan verde ¿Ademas. me entiendes, NO?
PAIS DE MARAVILLAS

#6 luis, barcelona, 29/01/2010 - 11:46

A Jordi (Teià)
Soy tan catalan como puedes serlo tu..de aqui es mi familia y aqui naci
Una condicion, de la que cada vez puedo estar menos orgulloso y de la que me averguenzan tipos como tu

#5 Silvestre, Sant Sebastià M, 29/01/2010 - 09:34

La "classe politikinki" ens vol fer creure que ara s'en han enterat! Si això ho devia saber mig barcelona i part de l'estranger, home! Però s'ha de fer veure..., s'ha de "visualitzar"..., és a dir: s'ha de dissimular!. Anglada al Parlament!

#4 Kropotkin, Vic, 29/01/2010 - 09:20

Normal. Asi es como funciona Cataluña desde hace 30 años. ¿Alguien se sorprende de una noticia asi? Mucho patriota pero todos van a lo mismo... Y encima, si protestas, te llaman fascista y se quedan tan panchos...