Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2015. 19:29h.

Llach diu que “estaré on sigui més rendible”

Matisa que Guardiola “no tanca la llista del president Mas, tanca la llista Junts pel sí”

Llach diu que “estaré on sigui més rendible”

Llach, durant l'acte

El cantant Lluís Llach no ha descartat formar part de la llista unitària pactada per CDC, ERC i les entitats sobiranistes de cara al 27-S. “I per què no?”, s’ha preguntat abans de dir que “on sigui útil hi seré”.

Llach ha estat una de les personalitats que s'han inscrit per participar a l’acte de la Meridiana organitzat per a la propera Diada. Preguntat sobre si podria formar part de la candidatura única sobiranista ha respost que “i per què no?” i ha dit que “jo estaré on sigui més rendible i on sigui útil, ara parlo en termes de rendibilitat”.

També ha comentat que "podria estar en dos llistes, fins i tot per voluntat en una tercera per convèncer” i ha reiterat que formant part de la candidatura “podria convèncer molta gent”.

D’altra banda, li han demanat si li sembla bé que el seu amic Pep Guardiola estigui també en “la llista de Mas”. “El senyor Guardiola no tanca la llista del president Mas, el senyor Guardiola tanca la llista que es diu Junts pel sí i jo afegiria i ara va de debó”.

“I en aquesta llista també hi va el senyor Mas, president de la Generalitat de Catalunya, que serà una eina molt necessària per aconseguir el objectius, una eina més”, ha afegit.

Lluís Llach

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#30 Técnic de só, Tarragona, 23/07/2015 - 13:25

A ón ets més rentable es a Porrera i ben calladet.

#29 Arturo, Barcelona, 23/07/2015 - 01:28

Otro que está para Sant Boi. El catalanismo es una cantera de tarados impresionante.

#28 Pedro, Badalona, 22/07/2015 - 18:42

¿Irá solo en la lista o con el caballo o con el senegalés o con los dos juntos o montado en el caballo y el enegakés a pie o el senegalés sobre el caballo y Llanch a pie o los dos sobre el caballo o el caballo sobre los dos?
¿Alguién sabe algo al respecto?

#27 Raimon Rodríguez, Mataró, 22/07/2015 - 17:33

¿Ya no lleva gorrito?

#26 Jonovotarélallistadelsllestos Andproudofit, Barcelona (España), 22/07/2015 - 15:22

Quin esperit de sacrifici més encomiable que tenen els indepes! Em venen ganes de posar-me a plorar de l'emoció!! Buaaaahhhh