Publicitat
Societat · 17 de Novembre de 2014. 17:49h.

Lladres de bicicletes

La propietària d'una botiga, de nacionalitat romanesa, les comprava a 10 o 20 euros

Lladres de bicicletes

Moment en el que roben una de les bicicletes

Agents dels Mossos han detingut dos nois i una noia, d'edats compreses entre els 18 i els 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Badalona com a presumptes autors d'un delicte de furt.
 
El passat 22 de setembre els Mossos van rebre la denúncia del robatori de tres bicicletes d'un pàrquing comunitari ubicat al Passatge Riu Congost de Badalona.

Els autors dels fets haurien aprofitat l'entrada d'un vehicle en el pàrquing per colar-se per la porta, i un cop dintre van trencar els cadenats de dues bicicletes i van marxar. Unes hores més tard, van repetir l'operació per endur-se dues bicis més.
 
Els agents van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir setmanes després a Badalona tres joves com a presumptes autors del robatori. La investigació va continuar oberta perquè els investigadors havien d’identificar i localitzar la persona o persones a les quals s’estarien venent aquestes bicicletes.
 
Els agents van poder relacionar els detinguts amb altres robatoris similars i van detectar que havien venut 51 bicicletes en 4 mesos, 32 d'elles en un mes i una setmana, en un establiment de compra i venda d'articles de segona ma del carrer Alfons XIII de Badalona.

La propietària els comprava les bicicletes per 10 o 20 euros com a màxim, sense comprovar si la seva procedència era il·lícita, i les revenia per quantitats compreses entre 30 i 110 euros.

Per aquest motiu, els agents també van detenir el passat 28 d'octubre la propietària de l'establiment, una dona de 20 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Badalona, com a presumpta autora d'un delicte de receptació.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat