Publicitat
Societat · 17 de Juny de 2020. 19:25h.

Llàgrimes al judici de Trapero

L'advocadessa Olga Tubau s'emociona en el seu al·legat final

Olga Tubau, advocada de el més gran dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, s'ha emocionat aquest dimecres en la lectura de les conclusions del seu informe final en el judici contra l'antiga cúpula dels Mossos d'Esquadra que s'ha celebrat a l'Audiència Nacional.

“Un ciutadà d'un poble lliure no ha de expiar les faltes que no són seves ni ser víctima de la impotència de l'egoisme de l'Estat. I això és una cosa que els tribunals poden evitar i jo els demano que ho evitin amb la sentència absolutòria que aquí he demanat”, ha manifestat la magistrada mentre contenia les llàgrimes. “Disculpin aquest espectacle lamentable”, ha finalitzat.

Tubau ha assegurat que Trapero no va tenir “cap voluntat de desobeir”. “¿Algú pot creure que si Trapero o els comandaments dels Mossos estaven donant ordres clandestines diferents a el mandat judicial a un cos format per 17.000 agents, ningú va a alçar la veu?”, ha argumentat.

La defensa del major ha conclòs que “si algú de Catalunya va creure que els Mossos donarien suport al referèndum i el procés és que estava prenent els seus desitjos per realitats”.

El judici ha quedat aquest dimecres vist per a sentència. La Fiscalia demana 10 anys de presó per sedició per Trapero i l'alternativa de 60.000 euros de multa i inhabilitació per desobediència. També demanen 10 anys de presó per sedició pel secretari general d'Interior César Puig, i quatre anys per la intendent Teresa Laplana.

Olga Tubau
Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#29 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 18/06/2020 - 19:19

Pobra dona i pobre poble nostre... és que no hi ha ningú que li deixi un mocador per eixugar-se les llàgrimes? Li haurè jo de deixar el meu llaç groc? Dempeus! En pilotes!

#28 Perry Mason es peta de riure, Girona y sus pueblos, 18/06/2020 - 13:54

Malament quan un advocat ha de recorrer a fer pena per guanyar un judici. Desconec si en altres paísos algun lletrat ha de utilitzar les llàgrimes de crocodril per impressionar favorablement un jutge (o jurat en altres casos), pero és lamentable i patètic digne d'els Monthy Phyton.

#26 El Sifoner, Castelló, 18/06/2020 - 11:27

¿Esas lagrimas que son?
¿por los damnificados que hubiesen podido haber en la CCAA catalana en caso de triunfar la secesión que pretendían?
Porque los hubiese habido seguro.

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/06/2020 - 10:43

No se jo si aquesta Talia del dret emocional va sentir el mateix grau d´afligiment i dessolacio els 6 i 7 de setembre del 2017, lodo de todos los complicados barros que ahora empastifan a su presuntuoso cliente.

Intueixo que no.

#24 kurtz, BARCELONA, 18/06/2020 - 09:45

“si algú de Catalunya va creure que els Mossos donarien suport al referèndum i el procés és que estava prenent els seus desitjos per realitats”......¿EL president Fuigdemont??