Publicitat
Societat · 19 de Setembre de 2013. 13:20h.

Llatinoamericans per la unitat d'Espanya

La plataforma Hispanoamericana a Catalunya participarà en la manifestació del 12-O

Llatinoamericans per la unitat d'Espanya

Membres de la plataforma Hispanoamericana a Catalunya

La plataforma Hispanoamericana a Catalunya s'ha sumat a la manifestació per la unitat d'Espanya que diferents entitats i associacions espanyolistes han convocat per al pròxim 12 d'octubre a la Plaça de Catalunya de Barcelona sota el lema 'Som Catalunya, som Espanya'.

El secretari general de l'entitat, Bernat Casique, ha defensat la participació perquè "volem que Catalunya segueixi pertanyent a Espanya". "Volem una Espanya unida, que és el que ens van ensenyar els mestres a l'escola", ha afegit.

Durant la seva intervenció ha destacat que "el 12 d'octubre és una data molt important per als espanyols i per als llatinoamericans" perquè per a "gairebé la totalitat dels sud-americans això és una data històrica i és festa nacional en la majoria dels països iberoamericans".

Finalment, ha dit que "nosaltres mirem a Espanya com una Espanya unida, plural, amb diferències com tenen el països sud-americans. Però això no fa que ens dividim o ens vulguem independitzar del nostre país. Al contrari, fa que siguem més rics".

Publicitat
Publicitat

113 Comentaris

Publicitat
#95 Débora, Barcelona, 25/09/2013 - 19:44

En segundo lugar la Independencia es un simbolo de unión y hermandad para todos los paises de America. Por lo tanto, les pediría a la asociación que se limite a decir sus barrabasadas en nombre propio.

#94 Débora., Barcelona, 25/09/2013 - 19:42

Como latinoamericana -Argentina- y como democrata y humanista expreso mi disconformidad total con esta pseudoasociación. No nos representa en absoluto, en primer lugar el día 12 de octubre para la mayoría de los sudamericanos es un día triste y de recuerdo del mayor genocidio que hemos tenido.

#93 Nil, Roses, 22/09/2013 - 14:09

La meva pregunta és: amb quina autoritat moral s'atreveixen aquests a opinar i a posicionar-se?

#91 Ni de aqui ni de ali, Mundo, 21/09/2013 - 18:11

Yo como gaditano residente en Catalunya estoy a favor del derecho a decidir ya que el pueblo, al margen de sus políticos, es SOBERANO. Pero ver tanto odio en los comentarios de ambos lados, nacionalistas catalanes y españoles que creen tener la verdad ABSOLUTA da lugar a la duda. Cuanta MANIPULACIÓN

#90 alex, barna, 21/09/2013 - 11:36

bernat casique? en serio? debe ser un alias......