Publicitat
Societat · 20 de Juny de 2014. 16:52h.

Llibertat amb càrrecs pel casteller acusat d'"aixecar barricades"

La Guàrdia Urbana el va detenir durant els aldarulls per Can Vies

Llibertat amb càrrecs pel casteller acusat d'"aixecar barricades"

Una imatge d'arxiu dels aldarulls al barri de Sants

El jutjat penal número 28 de Barcelona ha decretat aquesta tarda la posada en llibertat amb càrrecs del jove casteller de Barcelona, Sergi Rubia, que estava empresonat al Centre Penitenciari Brians I després de ser detingut durant els aldarulls pel desallotjament de Can Vies.
 
Aquesta decisió del jutjat arriba el mateix dia que la secció segona de l’Audiència de Barcelona ha dictat una interlocutòria desestimant el recurs presentat per la defensa del jove casteller reclamant la seva posada en llibertat, argumentant que no hi ha proves per empresonar-lo. Rubia porta 23 dies ingressat a Brians I. El jutjat penal nº28 ja ha fixat la data del judici pel proper 16 de setembre.

Els magistrats de l'Audiència apunten en la seva interlocutòria que el jove casteller “va ser identificat per dos funcionaris policials com una de les persones que, integrat en un grup més nombrós, es dedicava a aixecar barricades, creuar i aixecar contenidors per dificultar l’actuació de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Rosa, Sants, 21/06/2014 - 05:22

Perque parleu d'un casteller? Us deixeu endur per la propaganda antisistema. És una persona violenta, que a més deu fer castells, deu nedar o caminar, deu llegir etc. Quan dieu casteller creeu un clima emocional a favor del violent i contra els mossos, mira, detenen pobres castellers.

#9.1 Un antisistema, BCN, 21/06/2014 - 16:57

Us sap greu que el Sergi no respongui als estereotips que vomiteu continuament els prosistema. No enteneu que una persona normal, amb treball, casteller i amb ideals, lluiti contra la violència legal i institucional que està portant a tanta gent a la misèria.
Hi ha qui pensa i es rebel.la.

#8 agus_bcn, Barcelona, 20/06/2014 - 19:38

Estos okupas solo luchan por seguir teniendo un sitio gratis para sus botellones y conciertos

#7 Núria, Reus, 20/06/2014 - 19:20

Vols dir que hi ha mossos castellers?

#6 Jordi del Poble-sec, bcn, 20/06/2014 - 18:21

Solamente desde la más absoluta indigencia intelectual, se puede continuar apoyando la represión indiscriminada contra los que luchan por un sistema más justo.
Los prosistema son los cómplices de que la desigualdad social y el índice de pobreza aumente sin cesar.

#6.1 harto de vividores, bcn, 21/06/2014 - 11:41

Esto lo has pensado tu solito antes o despues de fumarte algo,Por que si todos pensasemos como tu,seguramente estariamos en la indigencia total.mientras vosotros actuais asi nosotros contribuimos al sistema que detestais para que os den jugosas subvenciones ,para llevar a cabo vuestras actividades

#6.2 Jordi del Poble-sec, bcn, 21/06/2014 - 16:11

Claro que si, "harto de vividores", eres el claro ejemplo de persona sumisa, obediente y conformista, incapaz de plantearse si otro sistema económico es posible. Pues nada, a seguir apoyando un sistema donde las grandes fortunas aumentan su riqueza gracias a la no tributación de las SICAV,S.

#5 Cavernario, barcelona, 20/06/2014 - 18:13

Para ser coherente, Trías debería organizar un homenaje popular a esta tierna criatura.