Publicitat
Societat · 22 d'Agost de 2010. 18:38h.

Llibertat amb càrrecs per al detingut a Gràcia

La segona protesta finalitza sense incidents

Llibertat amb càrrecs per al detingut a Gràcia

Martí, detingut dissabte pels Mossos, durant la concentració a la Plaça de la Vila de Gràcia. (Foto: ACN)

El portaveu de l'acte d'homenatge a Laura Riera ha estat posat en llibertat amb càrrecs després de passar la nit a la comissaria de les Corts. Els seus companys havien organitzat una protesta a la Plaça de la Vila de Gràcia, que s'ha realitzat sense incidents, per reclamar la seva posada en llibertat.

Martí H.R. ha estat una de les prop de cent persones que s'han concentrat aquest diumenge per la tarda sota el lema Concentració per la llibertat de Martí i la resta de solidaris. Per la llibertat d'expressió. La concentració ha durat poc més d'un quart d'hora i s'ha llegit un manifest on s'ha qualificat de "desproporcionada" l'actuació policial de dissabte. Els manifestants duien una pancarta on es podia llegir Llibertat d'expressió, per unes festes tranquil·les sense policia.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el portaveu de les organitzacions que pretenien homenatjar Riera quan aquest va començar a llegir un manifest. Segons els convocants, la lectura d'aquest al·legat era per anunciar la desconvocatòria de l'acte.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ciudadanista, Barcelona, 23/08/2010 - 18:39

Para enterarse de lo que hacían los amigos a quienes ayudaba Laura Riera con información que sacaba del Ayuntamiento de Terrassa, leer http://portavoz.ciudadanos-cs.org/.

#2 Ramon, Manresa, 23/08/2010 - 17:04

BADORED, també cal il·legalitzar la Falange, empresonar els que van donar suport als GAL, els que van ficar l'estat en una guerra per diners, etc? O potser només els d'ETA? Mentre la "justicia" no sigui per tots igual no hi ha justicia.

#1 BADORED, Barcelona, 22/08/2010 - 22:34

Que cuatre descerebrats mereixin l´atenció de la prensa, resulta penós, si no fos que aquests ximples, recolzin a una col.laboradora d´ETA, i per tant haurien de ser condemnats per ajuda a una banda de criminals. Cal disoldre aquest grupets i prohibir-los