Publicitat
Societat · 30 de Març de 2012. 19:52h.

Llistes negres per la vaga

Una web assenyala els establiments oberts a Cerdanyola

Llistes negres per la vaga

Una imatge de la informació que instava al boicot

La plataforma Cerdanyola en vaga, constituïda de de cara a la jornada d'aturada general que es va celebrar aquest 29-M passat, va publicar al seu blogspot un llistat amb el nom dels comerços que van obrir. Aquest col·lectiu reclamava un "boikot actiu" a la ciutadania per a les botigues obertes durant la vaga.

Aquesta entitat, avui per la tarda, ha rectificat, tot despenjant la informació on sortien els noms dels establiments, i ha demanat "disculpes a tots els comerços afectats per la crida al boicot que va aparèixer ahir al blog. No va ser una decissió presa per assemblea i ha estat un error".

També ha desaparegut de la web un dels cartells on es promocionava la vaga general en el qual hi apareixien els col·lectius i grups polítics que li donaven suport, entre ells el PSC, ERC, ICV, SI o CUP.

Sota el títol "Comerços oberts a Cerdanyola el dia de la vaga", "Cerdanyola en vaga volem fer una llista de tots aquells negocis i botigues que avui, dia 29M, han obert les seves portes, sabotejant així la vaga general. Per això, fem una crida per a que la ciutadania cerdanyolenca faci un boikot actiu a aquests comerços", asseguraven.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 mccoki, Cerdanyola del Vallès, 01/04/2012 - 19:56

#11

ets un faixista i nazi...jajajajaja quin comentari més tontu!!jo compro en el comerç per el tracte i la qualitat, no si fa vaga o no....es una vergonya que aquesta gent hagi fet una llista amb els comrços que han decidit obrir, comerços que estan a punt de tancar per la crisis...que tris...

#12 Jaume Andreu, Ripollet, 01/04/2012 - 16:19

Aneu arreglats a Cerdanyola si l'alcaldessa socialista Carme Carmona ha de ser la que defensi i promogui el petit comerç local. Visca Ripollet!

#11 josepxicot, Barcelona, 31/03/2012 - 23:59

Tornem al Front Popular de horroròs record,les
llistes negres.com els temps de Stalin,quina de
mocracia es aquesta?això demana un "cop de ti
mò".No pàs democràtic,les llibertats es guanyen
sense dictadures.però si volem gaudir de llibertat
s´ha de condicionar la dels rojos,sòn l´enemic.

#10 treballor vaguista, barcelona, 31/03/2012 - 15:09

els treballadors tenin dret a saber qui va obrir el dia 29 després cda persona es lliure d'anar-hi a comprar o no. jo he canviat de forn, ahir ja vaig anar a un altre el qual el dia 29 estava tancat i tenia posat un cartell tanco contra la reforma Laboral, la qual perjudica als treballadors

#10.1 Jonosocfeixista, Cerdanyola del Valles, 31/03/2012 - 20:50

La llibertat de fer o no fer vaga és un dret. No és un dret saber qui va fer-ho o no. Tens dret a escollir on vols comprar o no. Fer-ho en funció de si va fer vaga o no és tan legítim com penso quan idiota ets per prejutjar els motius o raons del comerciant. Ja está be de tan feixisme! Viu!!!

#10.2 mccoki, cerdanyola, 01/04/2012 - 19:58

jajajjajajajaja que em pixo!!! ets un tarambana! si aquets son els teus valors...espero que no entris mai al meu comerç...i suposo que als que has decdit no anar estaran molt contents de no atendret més...però segur que es demagogia barata...jo no donaria treball els que han fet vaga...no et fot...

#9 Daserrout, BCN, 31/03/2012 - 13:56

El PSC ha esdevingut un partit antisistema i marginal que li fa la competència als comunistes de Iniciativa. A mi ja m'està bé i que no torni a ser un partit de govern vist el desgavell que ens van deixar.