Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2011. 10:12h.

Lloret està com Londres

Vint detinguts per enfrontar-se amb la policia en una nova matinada d'aldarulls

Lloret està com Londres

Furgonetes dels Mossos d'Esquadra a Lloret, en una foto d'arxiu

La policia ha detingut una vintena de joves aquesta matinada a Lloret de Mar, a la Selva, a prop de la discoteca Colossos. Els joves s'han enfrontat a l'autoritat i han fet destrosses en el mobiliari urbà.

Els fets han passat cap a les dues de la matinada i el conflicte s'ha originat en aquesta discoteca, on la policia ha obligat a obrir les portes d'emergència perquè al local, on hi havia 1.800 clients, no funcionava l'aire condicionat i s'han donat casos de lipotímies.

Arran d'això, han començat els aldarulls i el conflicte s'ha estès a l'avinguda Just Marlés, on els joves s'han enfrontat a la policia i han destrossat bancs, papereres i contenidors.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 prou és prou, i cap a casa seva, 13/08/2011 - 12:11

si només fos lloret, rai... lloret, salou, reus, vic, tarragona, barcelona, lleida, salt, manlleu, you name it.

#7 eloysa, terrassa, 13/08/2011 - 11:03

¡Lloret, Londres o cualsevol altre ciutat del mòn esta guanyada per els INTRANSIGENTS em tots els aspectes, si ademes son borrachos del turisma pagat per agencies de viatges eixo s'escapa de les mans a cualsevol municipi, jo, de fet no anire aquesta localitat, no vui merde, aguanta aquesta gentuça.

#6 angel, cardedol, 12/08/2011 - 22:33

això es la p........democràcia de merda

#5 pere, BCN, 11/08/2011 - 21:41

Com sou e-noticies, sembleu la Belen Estebanz, de moment no he vist que mig lloret estigui en flames, és cert que està ple d'ocupes que no saben respectar la llei, però arribar a dir que Lloret passa el mateix que Londres, heu de ser molt periodistes per no veure el que passa a un lloc i a l'altra.

#4 Séneca, Barcelona, 11/08/2011 - 19:13

Si us plau, no confongueu a la gent. A Lloret, com sempre, hi han conflictes entre turistes borratxos; a Londres hi ha un problema racial i relacionat amb la immigració caribenya i africana-asiàtica de la ex Commonwealth, molta d'ella islàmica i impossible de adaptar-se. L'assumpte és molt seriós