Publicitat
Societat · 15 de Gener de 2018. 10:37h.

L'ocàs de la burgesia catalana

Fèlix Millet és condemnat a més de 9 anys, Jordi Montull, a més de 7; i Gemma Montull, a més de 4

L'ocàs de la burgesia catalana

Fèlix Millet

El jutge del cas Palau ha dictat 9 anys i 8 mesos de presó per a Fèlix Millet, 7 anys i 6 mesos per a Jordi Montull, 4 anys i 5 mesos per a Daniel Osàcar, 4 anys i 6 mesos per a Gemma Montull i ha absolt els dos exdirectius de Ferrovial acusats.

El tribunal ha citat fins a 38 parts per donar a conèixer la sentència: tots els acusats, els seus advocats, fiscals i les acusacions particulars i popular, per donar-los a conèixer la sentència del cas d'espoli del Palau xifrat en 23 milions d'euros. L'acte de notificació de la sentència no ha estat públic.

Millet s'enfrontava a una petició fiscal de 14 anys i 9 mesos de presó i la seva mà dreta Montull a 10 anys i 10 mesos, la filla de Montull, Gemma, a 2 anys i 12 mesos. Per a l'extresorer de Convergència, Daniel Osácar, el fiscal en demana 8 anys i per als exresponsables de Ferrovial, Pedro Buenaventura i Juan Elízaga, 5 anys.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Alejandro, Barcelona, 15/01/2018 - 21:30

La burguesía catalana siempre sale a flote. Apoyaron a Franco sin embargo ahora ellos son los demócratas, los verdaderos catalanes, los buenos patriotas. La burguesía siempre han sabido nadar y guardar la ropa.

#10 JOSEP P., Reus, 15/01/2018 - 16:51

Jo vull veure com se compleix la setencia, vull veure'l entrar a preso, primer per demostrar que la justicia es justa i segon perque vull mirar a la cara de Millet i riure'm, no per mal educació, si no per que ell se'n reia de tots, sempre et mirava amb la xulería seva com si a ell no li anava la cosa. Per fi t'arrivat l'hora. Ara falta los Pujo

#9 Luigi., Barcino, 15/01/2018 - 16:09

Al Sr.Millet se le ha olvidado ponerse el lazo amarillo.

#8 Ull al Mabre, La Ràpita, 15/01/2018 - 15:46

Ocàs? D'ocàs ni parlar-ne! La burgesia local continua governant a través de JxCat (fins fa 4 dies Pdcat) i ERC (simple recanvi generacional de CiU, igual de "neoliberals").
La prova? ERC i JxC, govern municipal de Tortosa, coincideixen sostenint a capa i espasa el monument FRANQUISTA del mig del riu. Més clar, aigua, jajaja

#7 Lo Pardal, La Figuera, 15/01/2018 - 14:01

Esto es el ocaso de la burguesia catalana? Lo digo, porque esto es como lo de decir "facha" a cualquiera. Sin embargo, el odio cerval, enloquecido e irracional, hace que titulares como los de esta "noticia", se inscriban en la larga tradición de "esencia española" en el tratamiento de temas que afectan a catalanes.

#7.3 Dado Esteller, Badalona, 15/01/2018 - 14:12

Déjate de charlotadas que si son de los nuestros, que si son de los tuyos, que si son de aquellos: no se les condena por haber nacido o vivir en Catalunya, ni trabajar aquí. Como la Sentencia debe basarse en hechos probados, se considera que desviaron ese dinero. De ocàs no es lo mismo sin cash que con cash. Penas con pan son menos penas. Y acorde