Societat · 4 de Juny de 2016. 11:21h.

L'okupa oblidada

Una dona gran viu en un banc de Barcelona des de fa anys

L'okupa oblidada

La dona, en el 'seu' banc

Una dona d'uns setanta anys 'viu okupant un banc' del centre de Barcelona des del 2013. Malgrat els esforços dels serveis socials per oferir-li una solució a la seva situació, la senyora persisteix en no moure's del 'seu' banc, situat a la confluència de Gran Via amb el carrer Girona, just darrera d'una parada d'autobús.

La dona hi viu entre mantes i plàstics subjectes a terra amb ampolles d'aigua. Evita parlar amb la gent i es cobreix amb les mantes quan alguna persona se li apropa per donar-li aliments. “Moltes persones, entre d'altres l'Ajuntament, en volen ajudar, però jo estic bé aquí”, ha explicat a e-notícies, mentre es tapa la cara per no ser fotografiada.  

Fonts municipals han assegurat a e-notícies que “aquesta usuària és llargament coneguda pels serveis municipals i no accepta recursos de cap mena”. “La vinculació amb ella és extremadament difícil i l'acumulació desmesurada d'objectes ha motivat que les brigades de neteja hagin hagut de fer retirades en diverses ocasions”, han afegit des dels consistori barceloní.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Narcís, BCN, 04/06/2016 - 19:04

Aquest són els okupes de veritat. A BCN per degràcia n'hi ha uns quants: Sants, Ciutat Vella....

#2 modium, Moià, 04/06/2016 - 19:03

Sembla mentida que en la Barcelona de la Colau i del iot més gran del món hi hagi una dona que visqui a la Gran Via. La opinió de la senora en aquest cas no ha de comptar, doncs en aquest lloc no s´hi viu i si hi vol viure que pagui lloguer d´ocupació de la via pública.

#2.1 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , ll*ll Junts pel 3% , 04/06/2016 - 20:45

que pagui lloguer? Ets un miserable!!

#1 Maresmenc, Un dels 30 pobles, 04/06/2016 - 13:10

Potser aquell noi de la CUP amb 11 propietats o algú de Barcelona Podem volen donar ajut a questa persona necessitada, tot això sempre trasngredint la voluntat de la persona, de la mateixa manera que transgrediu la voluntat de tants ciutadans de Gràcia o de qualsevol altre lloc on a vosaltres voleu

#1.1 Karhu, bcn, 05/06/2016 - 01:33

Saps la diferencia entre tenir propietats, i especular amb propietars? Amb un pots fer diners, sense fotre a ningu ni als seus drets, en l'añtre especules amb el que per a molts en un dret i un be unic practicament. Hi ha una enorme diferencia. Et sembla be lo 2n? Correcte?