Publicitat
Societat · 20 de Maig de 2010. 21:07h.

López Tena repta la Mesa del Parlament

El notari aprofita la Llei de Consultes per presentar una iniciativa popular per la independència

La campanya Volem votar!, que compta amb el suport de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la independència, i altres entitats i personalitats, ha estat presentada pel responsable de la Coordinadora Uriel Bertran i pel President del CES i jurista Alfons López Tena.

Aquesta Comissió Promotora que s’està formant serà l’encarregada de presentar el proper dimarts 25 de maig al registre del Parlament, la iniciativa popular perquè la Generalitat convoqui un referèndum sobre la independència després de la recent aprovació de la Llei de Consultes.

Uriel Bertran i Alfons López Tena també han presentat els documents que formalitzaran la iniciativa popular, la Proposta de Referèndum d’Iniciativa Popular sobre la Independència de la Nació Catalana i el Document per a les persones promotores, així com la imatge i el material de la campanya a més de les localitzacions dels punts de recollida de signatures i fotocòpies de DNI de les persones que vulguin constituir la Comissió Promotora (ja que amb l’adhesió per internet no és suficient segons marca la Llei).

Finalment, els dos representants de la campanya han fet una crida als partits polítics catalans i a la mesa del Parlament a acceptar a tràmit la iniciativa popular i a permetre així que comenci el procés de recollida de signatures. Una vegada admesa a tràmit la IP, caldrà recollir unes 220.000 signatures perquè el Parlament convoqui el Ple que haurà de decidir la convocatòria del referèndum.

López Tena i Uriel Bertran, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ayme, Barçalona, 26/05/2010 - 23:18

tots junts ho aconseguirem... fem pinya i foça fem de Catalunya un país de 1ª

el meu web:
http://portalcatala.forocatalan.com

#8 Papitu, Papussia, 22/05/2010 - 14:28

Lola, penso el mateix que tú. No es tan sols una intuició, hi han coses que em fan sospitar d'ell.

#7 Kropotkin, Vic, 21/05/2010 - 17:28

¿Aún le siguen pagando a este individuo por montar estos shows? Jua, jua, jua,.. Se nota que sobra el dinero. Jua, jua, jua,...

#6 lola, barcelona, 21/05/2010 - 10:22

donçs a mi aquest tal Lopez Tena, desde les consultes que es van fer al 25 d´ABRIL m´ha caigut als peus. Tenia que fer un acte i a part de no presentarse encara estem esperant les sevas disculpes. Despres sens parlar de ell i pensas deu meu quin aprofitat

#5 david, Sant Cugat, 21/05/2010 - 09:20

l'espanyolada està excitada avui...endavant Lopez Tena! tenim la raó! amb la llibertat i la democracia com a banderes ecspanya no ens pot parar!