Publicitat
Societat · 11 de Febrer de 2015. 11:28h.

"L'opinió d'una veïna"

Un dels director de 'Ciutat Morta' atribueix a "la ràbia" l'afirmació de l’amiga de Patricia Heras sobre que "el poli que va quedar com un gerani me la sua"

"L'opinió d'una veïna"

Xavier Artigas

Xavier Artigas, un dels directors de Ciutat morta, no ha volgut valorar les declaracions que Diana Junyent, amiga de Patricia Heras, va fer al seu bloc on assegurava que “el poli que va quedar com un gerani me la sua”. En declaracions a El món a RAC1, ha dit que “estem parlant d'una persona que ha patit molt per aquest cas. És una opinió d'una veïna més”. 

“Personalment -ha afegit- no la compartim, però no creiem que haguem d'opinar al respecte. Ens molesta que es posin declaracions d'una veïna qualsevol, que des de la ràbia i la marginalitat més absoluta que ella reivindica, es posin al mateix nivell que declaracions de personatges públics”.

El director del documental, d’altra banda, ha justificat la renúncia del guardó perquè “l’Ajuntament no es pot posar medalles a través de la nostra feina”. "Vam recollir el premi per respecte a l'ICUB, institució que respectem profundament, i pel jurat que va decidir concedir-nos el premi”, ha apuntat.

Finalment, ha indicat que ”sempre hem respectat la decisió del jurat, però no podíem deixar que una persona que no ha tingut l'educació suficient per investigar amb contundència les irregularitats dins de la seva policia i no fa el que hauria de fer ens donés la mà”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Joan, pitcairn, 12/02/2015 - 18:46

Mentre aquesta senyora no surti apenedint-se de la bestiesa que va dir, renego públicament d'aquest reportatge que, per altra banda, és prou esbiaixat.

#14 M'estimo Barcelona, Barcelona, 12/02/2015 - 10:25

Barcelona no es el Chicago de 1920, per molt que aquests s'empenyin. Sincerament en poso de part dels cossos de seguretat i no d'aquests individus. Ells van començar els aldarulls no la policia, el problema es que aquesta gent no pot viure en societat,

#13 Ciutadà X, Xanadu, 11/02/2015 - 20:17

CUP, Candidatures d'Unitat Popular. Com dir-ho en euskera?: Herri Batasuna. No hase falta desir más,

#12 Fabià, bcn, 11/02/2015 - 18:43

Artigas, sou tan llestos que, després de la vostra performance d'ahir, Xavier Trias ha guanyat simpaties i popularitat mentre que vosaltres heu quedat com uns garrulos i uns ases. Felicitats, gran operació la vostra! Continueu així!

#11 Alex, Barcelona, 11/02/2015 - 18:24

Sou uns maleducats i gasteu el mateix tarannà que la amigueta que està contenta perque un pobre agent és mort en vida.Vull dir que cap d'aquestes actituds és normal ni respectuosa.El numeret d'ahir fot vergonya .....i fàstic.