Publicitat
Societat · 4 de Febrer de 2015. 13:09h.

Loteria il·legal

En establiments de compra venda de metalls

Loteria il·legal

Imatge de la loteria il·legal

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una xarxa il·legal de joc de loteria en una cadena d’establiments dedicats a la compra venda de metalls preciosos.
 
Els agents van poder observar, mentre realitzaven una inspecció a un local de Santa Coloma de Gramenet, el fet que s’expedien unes butlletes tipus loteria, del tot desconeguda, i es venien als clients. Es tractava d’una loteria amb origen a la República Dominicana amb diverses referències: Nacional, Quiniela, Loteka i Real.
 
Aquests jocs de loteria tenien un sistema similar a d’altres legals com podria ser la 6/49, venent-se butlletes a un euro i oferint premis de diverses quanties, segons la informació facilitada per compradors als quals se’ls va agafar manifestació com a testimonis.
 
Les butlletes s’imprimien amb un aparell connectat a una pàgina d’internet, a on es poden consultar els premis diaris i els quals eren exposats als aparadors dels establiments.
 
A aquesta primera intervenció de Santa Coloma de Gramenet es van sumar d’altres, concretament a Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, a on la cadena d’establiments tenen d’altres locals i on es practicava la mateixa venda de loteria no autoritzada.
 
Les diferents unitats van intervenir nombroses butlletes i un total de set aparells impressors d’aquestes butlletes. En el cas de la URPA  de la RPMN també es van intervenir un total de 1.369 euros, diners provinents de la venda de loteria no autoritzada. Tots aquests extrems van ser recollits a les diferents actes de denúncia que van estendre les diferents unitats de policia administrativa que van intervenir.
 
Les actes administratives de denúncia per la venda de loteria no autoritzada seran trameses a la Direcció General de Tributs i Joc, òrgan competent en matèria de joc a Catalunya, als efectes d’incoar un expedient sancionador a la normativa del joc, d’on pot derivar-se sancions rellevants per la infracció detectada.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat