Publicitat
Societat · 19 de Maig de 2015. 11:49h.

Lucía Caram denuncia ara amenaces de mort

"Abans del 9-N, una persona em va dir que si no callava 'me llenaría la cabeza de plomo'"

Lucía Caram denuncia ara amenaces de mort

La monja Sor Lucía Caram, en una foto d'arxiu

La monja dominica Sor Lucía Caram ha denunciat que ha rebut amenaces de mort. Durant una entrevista a El Món a RAC-1, ha explicat que “la setmana abans del 9-N va ser la primera amenaça: quan em baixava del cotxe una persona abans d’entrar a la plataforma dels aliments em va dir que callés la boca i que sinó 'me llenaría la cabeza de plomo'". 

Caram ha dit que “ho vaig passar malament amb algunes trucades de telèfon i amenaces que em van fer però alguns grups covards actuen d’aquesta manera” i ha afegit que “he començat a rebre més atacs, més trucades i més pressions després de la distinció de Català de l’Any”.

Sobre el toc que li ha donat el Vaticà, Caram ha assenyalat que “a Roma he decidit anar-hi jo, reunir-me amb monsenyor Carballo després de rebre una carta de la nunciatura i de moltíssimes pressions per part del Govern espanyol que el meu discurs molesta molt”.

“A Roma -ha exposat- hi ha un dossier de cartes de gent que demanen el meu cap. Hi ha tot un lobby que està molt present a Catalunya, que és el portal de Germinans, la gent d’InfoCatólica, Infovaticana, grups que es resisteixen a l’efecte Francesc i es dediquen a atacar”.

Finalment, ha dit que “l’únic que podrien esgrimir contra mi és el tema de la clausura. Amb això s’agafen”. “Sobretot el que molesta és el que dic. Com que pel que treballo no poden dir res, s’agafen d’una tonteria com és la clausura”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 BEJOTA, BCN, 26/05/2015 - 18:39

SOR LUCIA :LE REUERDO QUE EN ARGENTINA NO HAY NI SEGURIDAD SOCIAL...

#22 Frikilunya, Vic, 20/05/2015 - 14:52

Una monja argentina i independentista recolzant a la dreta més rància d?Europa que ha retallat a dojo en drets socials a Catalunya. Més friki i esperpèntic no pot ser....

#21 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , ll*ll s´esgota el conyàs, 20/05/2015 - 10:30

Ésta está poseída por un espíritu maligno llamado Artur Mas i Gavarró, necesita urgentemente un exorcista, a poder ser argentiiiiiino.

#20 Pere Pau \\*//, Can Pixa a la Vies, 20/05/2015 - 09:05

Gràcies germana!

#18 Carlos Gomez, Bcn, 20/05/2015 - 00:21

Eramos pocos y pario la Iglesia.

#18.1 El Nano de Sants, N. Esquerra de l' Eixample, 20/05/2015 - 11:17

Ja aniria bé que tinguessim aquí més capellans i monges, en la línia del papa Francesc

Tu deus ajudar poc a aquestes acuses socials