Publicitat
Societat · 21 de Juny de 2020. 13:26h.

Mà dura a Badalona

L'Ajuntament es presentarà com acusació particular per l'intent de robatori a un veí

Mà dura a Badalona

Albiol, en una foto electoral

L'Ajuntament de Badalona exercirà per primera vegada d'acusació particular contra l'agressió que va patir aquest dissabte un veí de Llefià major de 60 anys en un intent de robatori. L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha explicat que amb aquesta decisió es pretén que “a aquest delinqüent li caigui la pena més alta, entri a la presó i quan surti l’expulsin al seu país”.

“Vull ser molt contundent i dir que aquest tipus de persones a Badalona no tenen lloc, no els volem en aquesta ciutat. No volem persones que es dediquen a delinquir i a crear problemes”, ha afirmat el batlle. Albiol ha afirmat que “puc garantir que a Badalona els delictes baixaran com ja va passar l’any 2011”, ha assegurat Albiol durant una reunió amb els veïns de Llefià.

També ha anunciat que a partir setembre augmentarà el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana que patrullarà a peu els barris i es recuperarà la unitat antidisturbis per actuar en zones “on hi hagi problemes de delinqüència, incivisme i convivència”.

Els fets va passar aquest dissabte al voltant de les 15:00 al carrer Amèrica de Badalona, quan un jove va intentar robar un home d'uns 60 anys pel mètode de l'estrabada. La víctima va caure per unes escales i es va donar un cop al cap mentre es defensava.  Es troba ingressat a l'hospital en estat greu, segons els Serveis d'Emergències Mèdiques.Diversos veïns del barri de Llefià, i testimonis del succés, van intervenir per retenir el jove fins van arribar els Mossos d'Esquadra. 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lèmmings Land, 23/06/2020 - 04:28

El problema de muchos es que piensan que el racismo solo puede predicarse de la sociedad de acogida y no del inmigrante, aún cuando este manifieste profundo desprecio por los más desvalidos y se ensañe con violencia extrema con ancianos, adolescentes, mujeres, ... Por fortuna son casos puntuales pero reincidentes, no puede ignorar ni permitirse.

#13 Prp, Al-Barcino, 22/06/2020 - 11:18

Presentarse como acusación popular, eso no es mano dura. Eso es lo mínimo que debería hacer cualquier Ayuntamiento decente. La mano dura sería realojar a todos los Menas en la casa particular del Conseller de Benestar Social, Chakir El Hadidi o como se llame.

#12 Ojotuerto, Calafell.tab, 22/06/2020 - 11:03

Que se marchen a Vic, a Berga. A la Catalunya interior que tanto les quiere. Mensaje claro lo que no quieren en la Catalunya subvencionada que no lo metan en la trabajadora Tabarnia. En Montblanc, Valls los necesitan que vivan allí. Los supremacistas catalanes quieren la inmigració en Tabarnia. Queremos un cupo económico para Tabarnis

#11 Menjamela Grandi, Anapurna, 21/06/2020 - 22:49

Madre mía, una administración que se pone de parte y defiende a la víctima en vez de al delincuente.
¡¡Debería ser noticia de portada durante la próxima semana!!
¡Gracias, Albiol!

#10 Javier Alcántara Gómez, San Andrés de Llavaneras, Tabarnia, España. Unión Europea., 21/06/2020 - 20:57

Muchos Albioles necesita este país.
Es una vergüenza los políticos que no plantan cara a los delincuentes y exprimen a los honrados ciudadanos de bien.