Societat · 23 de Març de 2020. 21:21h.

Mà dura de la justícia

Presó preventiva per una persona que es va saltar el confinament a Reus

Mà dura de la justícia

El jutjat de guàrdia de Reus ha decretat avui presó provisional comunicada i sense fiança per un home detingut diumenge per incomplir una desena de vegades l'ordre de confinament decretada pel Govern espanyol com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència greu a l'autoritat. L'home, en un dels reiterats incompliments a l'ordre de confinament, va irrompre en un supermercat de la localitat, on va escopir a empleats, clients i aliments i va resistir-se a la seva detenció, "provocant l'alarma entre la ciutadania".

La resolució detalla que el dia 19 de març a les 13.05 hores l'arrestat va presentar-se a un supermercat de Reus i "va escopir i tossir no només sobre els empleats de l'establiment i clients que es trobaven allí, sinó també sobre els productes alimentaris, en estat agressiu contra els agents de policia que es va presentar al lloc dels fets i resistint-se a la seva detenció". També consta entre les actes de denúncia que es van aixecar que el dia 19 de març a les 20.00 hores va dir als agents que "el virus aquest no m'afecta, us afectarà a vosaltres, a mi no perquè l'alcohol que porto a sobre l'ha matat".

La magistrada destaca el "caràcter violent" del detingut i el fet que "en el moment actual i amb l'estat d'alarma, la seva actitud renuent i reiterativa produeix una alarma social important pel risc per a la resta de la població. Risc que, per descomptat, també han d'evitar els poders públics". L'individu va incomplir l'ordre de confinament el dia 18 de març a les 11.30 hores, el dia 19 a les 13.15 i a les 19.30 h, el dia 21 a les 00.41 hores, a les 01.00, a les 08.05 hores i a les 12.30 hores, a les 18.26 hores i a les 18.44 hores.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 E. Sales, Barcelona Sagrada Família, 24/03/2020 - 09:33

de alarma, debería ser agravante.
Si hay que decidir, que se salven la buena gente.

#1 E. Sales, Barcelona Sagrada Família, 24/03/2020 - 09:32

En la cárcel como no tiene virus alguno, si él y las autoridades sanitarias lo autorizan, y si no lo autorizan pues también, podrán jugar a la piragua y al teto, versión masculina,
Que no hay nada malo, que se quede dentro, porque ahora los recursos se deben destinar a gente de bien.
El alcohol no sé si es argumento atenuante pero en el estado d