Publicitat
Societat · 23 de Febrer de 2011. 17:31h.

Maleït agent 1223

Multat el rival d'Uriel Bertran al congrés de Solidaritat per dur el CAT

Maleït agent 1223

Les motos dels agents fotografiades per Àlex Fenoll

Àlex Fenoll, militant de Solidaritat que va competir amb Uriel Bertran per a la secretaria general del partit, està de pega. I és que tres dies després d'haver-se quedat a les portes de la secretaria general de SI, al congrés que es va fer el passat diumenge, ha estat multat per portar el CAT a la matrícula del seu vehicle.

Fenoll ha explicat a e-notícies que a primera hora de la tarda d'aquest dimecres l'agent 1223 de la guàrdia urbana de Sabadell l'ha aturat just davant de la seva oficina i l'ha multat per portar el CAT. "L'agent m'ha preguntat perquè porto aquest adhesiu i li he contestat que per motius polítics. Ell m'ha contestat que li agrada molt el Barça i que no porta tot el cotxe ple d'adhesius del club", ha comentat.

El militant de Solidaritat s'ha mostrat especialment molest per la sanció perquè "hi ha un edicte del 2003 de l'Ajuntament de Sabadell que diu que no es multarà cap vehicle per portar el CAT ni dins ni fora de la matrícula, li he comentat a l'agent i m'ha dit que li era igual".

És per això que Fenoll ha decidit no quedar-se amb els braços plegats i ja s'ha posat en contacte amb alguns regidors del consistori de Sabadell. "De moment el cas s'exposarà al ple del proper dimarts", ha sentenciat.

Tanmateix, s'ha queixat de que els agents de la guàrdia urbana "han deixat les motos sobre la vorera obstaculitzant el pas dels vianants per aturar-me i multar-me". Fenoll ha fet una foto dels vehicles dels municipals, que ha facilitat a e-notícies i que també ha penjat al seu Twitter, on també ha posat el següent missatge: "Gràcies agent 1223 per recordar'me per què lluito! No em treuré el CAT mai!".

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#61 BCN, Bareclona, 28/11/2011 - 20:12

Volveran las oscuras golondrinas...........y los oscuros politicos, que haciendo uso de su cargo alardean de infringir las normas y no pagar las sanciones que le imponen, el caciquismo está volviendo de la mano de un representante de la politica CATALANA. Me alegro de no haber votado a Solidaritat

#60 pepe, barcelona, 28/02/2011 - 23:50

Este personaje politicucho, lo único que quiere es hacer campaña y la hace gracias a un policia que hace su trabajo.Eres un fantoche y si te vuelven a pillar con el cat. en la matricula lo que tienen que hacer es quitarte el coche.
Listillo, y si quieres un país, Grecia vende islas, aprovechar...

#59 Fran, Llinars, 28/02/2011 - 19:12

Aixo es trafic d´influencies.Queda pales q a Cat depenent d les ideias politiques ets o no igual davant la llei. Catalunya es una republica bananera tipus Libia.

#58 Cosmopolita, Terrassa, 26/02/2011 - 13:37

Vaya julay de independentista. Ya veremos a ver si lalguien se atreve a quitarle la denuncia. Seguro que el juzgado estará interesado en el caso.

#57 Miquel, BCN, 26/02/2011 - 10:22

No us fa vergonya col·laborar amb els espanyols a esborrar Catalunya del mapa?

Doncs, què espereu per tapar-vos la E de la matrícula amb el CAT ? http://ves.cat/aj75