Publicitat
Societat · 30 de Novembre de 2022. 12:55h.

Malestar de treballadors del Port pel nomenament de Salvadó

Recollida de signatures l'endemà que prengués possessió del càrrec

Malestar de treballadors del Port pel nomenament de Salvadó

Treballadors del Port de Barcelona han iniciat una recollida de signatures pel nomenament de Lluís Salvadó com a nou president de l'autoritat portuària de la capital catalana. Aquest aes produeix l'endemà que Salvadó prengués possessió del càrrec.

Un paper penjat al tauler d'anuncis explica que "les treballadores i treballadors sotasignats manifestem el nostre rebuig amb nomenament" perquè consideren que "la imputació penal en la qual està immers i les manifestacions masclistes que han transcendit envers les dones, fan que no sigui la persona adequada pel càrrec".

Els impulsors de la recollida de signatures també creuen que aquestes actituds "són incompatibes amb el pla d'igualtat de la institució, els deures dels empleats públics i la projecció exterior del Port".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Puchi , Barcelona, 01/12/2022 - 20:40

Malestar de las trabajadoras de teta pequeña del Puerto, por el nombramiento de Salvadó. Creo que este sería el titular correcto. Es normal que estén molestas. Tienen los días contados como trabajadoras del puerto a no ser que recurran a la silicona.

#31 Vicky, Mataró, 01/12/2022 - 16:59

Con lo que se llega a traficar ilegalmente dentro del puerto, algún estibador debe temer que se le acabe el chollo, pero no creo que se tenga que preocupar tanto, como mucho les hará estudiar catalán si se portan mal, el nivel C a los más rebeldes.

#30 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 01/12/2022 - 12:39

Con tanto tetamen cabe preguntarse ¿El puerto de barcelona se podrá visitar? ¿Pero para ver barcos también?

#29 Coque, El Centro de Tabarnia, 01/12/2022 - 10:44

Supongo que esta iniciativa de recogida de firmas, ha partido de algunas trabajadoras del Puerto de Barcelona cuyas tallas de sujetador no son muy altas. Cosa que les podría frenar en su progresión dentro de la empresa

#28 Barcelonés , catalanismo es totalitarismo, 01/12/2022 - 10:18

Los procesos de selección de personal en el Puerto a partir de ahora serán dignos de ver, igual los deberían de restransmitir en algún canal de internet para mayores de 18