Publicitat
Societat · 20 d'Octubre de 2019. 19:21h.

Malestar indepe contra els Mossos

Protestes davant les comissaries

Un centenar de persones s'ha aplegat davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Martorell (Baix Llobregat) per protestar contra les actuacions policials durant els darrers aldarulls a Barcelona. Els manifestants, gent jove, però també adults; s'han assegut al mig del carrer i han cridat consignes com "llibertat presos polítics" i "no sou funcionaris, sou mercenaris".

La protesta mostra una part del malestar de l'independentisme envers la policia de la Generalitat, que va ser vista amb bons ull després del referèndum de l'1 d'octubre del 20017. Els mateixos Mossos han tallat el carrer per permetre la protesta, però hi han desplaçat també dues furgons dels antiavalots.

59443-mani2.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 S'ha perdut el respecte a l'ordre i a la Llei, Bcn, 20/10/2019 - 21:22

Catalunya sense ordre ni concert, on els INDEPES no respecten ni les Lleis, ni el Parlament ni a la seva pròpia policia ni a la resta de ciutadans. Si no respecten a les institucions de Catalunya, l'Estat Espanyol o Europa es Venus i Marte. Aquesta gent paga a Hisenda? O tampoc? Paga multes? O tampoc? Treballen? O tampoc? Es colen al metro?

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/10/2019 - 21:19

Una master class d´antropologia rural..

https://www.youtube.com/watch?v=sQ4x4In9wGg