Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2021. 17:58h.

Mani contra Colau

Crits contra l'alcaldessa al centre de Barcelona

Centenars de persones han respost a una crida a les xarxes socials i s'han manifestat al Passeig de Gràcia amb Aragó contra la gestió de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. "La gent per fi es mobilitza. Per Barcelona, per tots nosaltres, abans que la situació sigui irreversible", celebra a twitter el Grup Anti Ada Colau.

Durant la manifestació s'han repetit els crits de "fora Colau!". La plataforma convocant, amb 12.800 seguidors a Facebook, argumenta que el principal motiu per demanar el cessament de l'alcaldessa és la "degradació que pateix la ciutat des de la seva arribada al consistori".

També acusen l'alcaldessa de "falta d'empatia" amb els sectors més perjudicats per les mesures anticovid i d' "utilització partidista" dels espais públics, entre d’altres coses.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Victor, Barna, 17/04/2021 - 13:44

Es una vergüenza se creen que a todos nos gusta ir en patinete y en coche: con badenes en media de la calzada, muros de hormigón al lado de los carriles circulación, carriles bicicleta en intersecciones muy peligrosas, eliminación aparcamiento para los vecinos , han eliminado el gran aparcamiento que habia junto la playa FORA COLAU Y COLLBONI

#10 Barna, un perill, Barcelona, 17/04/2021 - 13:43

S'ho ha guanyant a pols, ha deixat Barcelona feta un perill, anar a llançar les escombraries o entrar o sortir del cotxe per ón circulen bicis i patinets és una activitat de risc, mòbils circulant per les aceres aceres, en contra sentit, potser Trànsit tindria que prendre cartes en el asunto

#9 josep26, Gual permanent, 16/04/2021 - 22:34

No pateixis Colau. Ara et vindran a defensar els del llaçet. Els hi has fet moltes carantonyes.

#8 Marcial, Santa Coloma, 16/04/2021 - 22:27

Si no se sabe quien fue el promotor y qué objetivos tenía, piensen mal. Esa manifestación se la montó su equipo del ayuntamiento como regalo de cumpleaños. A la niña isabel en madrid le montan una diaria y ella no puede ser menos.

#7 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 16/04/2021 - 20:16

Això s'arregla molt fàcilment. Es desallotja a Colau de l'alcaldia per la força i es torna a posar al Tchabi Trias. Acte seguit, del Besós i del Llobregat començarà a manar llet i mel.