Societat · 25 d'Octubre de 2010. 15:01h.

Manifest antiAlbiol

Personalitats de Badalona: "no permetrem que personatges que ni tan sols viuen a la ciutat embrutin el seu nom"

Manifest antiAlbiol

Sánchez-Camacho i García Albiol, en una foto d'arxiu

Un grup de personalitats de Badalona, "desvinculats de qualsevol partit i entitat", han impulsat un manifest en el que defensen la ciutat de la imatge que se li ha atorgat en el darrers temps, especialment amb l'afer dels gitanos rumanesos denunciat pel PPC.

Entre aquestes personalitats destaquen Pilar Rahola, Lídia Heredia, Lluís Marcó, Glòria Perez Salmerón, Toni Soler, Enric Juliana, Jorge Javier Vázquez, Tomàs Molina, Iu Forn, Julià de Jòdar, Pere Tomàs, Josep Franch, Víctor Sada, Sílvia Soler, Oriol Lladó o Gemma Liñan.

En el manifest lamenten que "l'actual imatge de Badalona a mig món és la d'una ciutat amb greus conflictes socials, amb enfrontaments racials als seus carrers i on els delinqüents hi actuen amb total impunitat. Aquesta no és la realitat de la nostra ciutat".

En aquest sentit deixen clar que "a Badalona no hi ha ni més ni menys conflictes que els que poden haver-hi en altres ciutats semblants. La diferència és que aquí es distorsionen, s'exageren i s'amplifiquen artificialment per obtenir-ne benefici polític partidista".

"Segur que hi ha coses que no s'han fet bé i problemes amb solucions difícils, però Badalona ha estat sempre i és una ciutat acollidora i actualment hi ha centenars de badalonins i badalonines que treballen cada dia per preservar i millorar la convivència", remarquen.

"Hi ha una Badalona real, que no és al 100% com ens agradaria, però que no és aquesta Badalona inventada en un laboratori d'estratègies polítiques per personatges que ni tan sols viuen a la ciutat. És per aquest motiu que els signants d'aquests manifest expressem que, malgrat els seus defectes i problemes, ens agrada Badalona i no permetrem que ningú embruti el seu nom", conclouen.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 jordi, bcn, 27/10/2010 - 14:24

Segons dades municipals,els gitanos romanesos representan el 0.2 de la poblacio de Badalona,i acumulan el 30% de las detencins.Que cadascu ho interpreti com vilgui.

#15 Miguel, badalona, 26/10/2010 - 13:46

BUENO PUES AHORA SABEMOS PORQUE BADALONA ESTA COMO ESTA, LOS TRES EX-ALCALDES ANTERIORES FIRMAN EL MANIFIESTO.
ALGO TENDRAN QUE VER CON LA BADALONA QUE NOS HAN DEJADO, O NO?, Sr. Diaz, Sr Blanhc, Sra. Arque.

#14 paco, andorra, 26/10/2010 - 12:15

jejej, pues claro q soy español, es mas, me considero un exiliado, ya q en Andorra es el unico lugar donde puedo disfrutar de la libertad de enseñanza en una cultura catalana y rodeado de personas q aunque viven en catalan ni son maleducadas ni te imponen nada, ademas de no mantener a vagos y jetas.

#13 Ben, Reus, 26/10/2010 - 10:49

Paco d'Andorra, va, dona, que ja sabem que et dius Meritxell, però tal com t'expresses, per un moment m'has ben enganyat. En saps molt de fer-te l'espanyol.

#12 Dani, Badalona, 26/10/2010 - 08:48

I el millor de tot és que l'Albiol segueix gaudint de la bona convivència dels seus veïns a Barcelona. Es riu de tots nosaltres i alguns li segueixen el joc :)