Publicitat
Societat · 20 de Febrer de 2021. 21:49h.

Manifestants rodejats

Els Mossos els encapsulen al barri barceloní de Gràcia

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra els manifestants que es trobaven al carrer Gran de Gràcia del barri de Gràcia de Barcelona i els han fet recular. Agents antiavalots del cos han intervingut contra els manifestants a emprant les porres, tal com mostren les imatges.

Els aldarulls posteriors a la manifestació contra l'empresonament de Pablo Hasel s'han desplaçat al barri de Gràcia, on alguns grups busca l'enfrontament amb els agents amb llançaments contra la línia policial i també s'estan produint alguns incendis de mobiliari urbà.

La manifestació contra l'empresonament del raper Pablo Hasel ha acabat amb aldarulls, botigues saquejades, incendis i destrosses contra mobiliari urbà al centre de Barcelona després que els Mossos d'Esquadra dispersessin la manifestació, que ha començat a plaça Universitat. Els Mossos han detingut 31 persones a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#17 Marcial, Santa Coloma, 21/02/2021 - 18:20

Tres cientos tíos sin distancia de seguridad, bebiendo. Los rodean y sólo se les ocurre aporrearlos. Y las multas ??

#16 joan, manresa, 21/02/2021 - 17:48

" Coll-Min.." tencant ya la seva paradeta.--Era un bon moment per començar identificar i publicar els nom d'aquestes personas...ya molta confusió amb el orígens dels participants ..,ep..!! sempre amb permís de ERC i de la CUP..--El vandalisme i saqueig, no creiem que tingui rea a veure amb protestas pacificas democratices Prou ya d'anti-sistemes

#15 Sebastian, Barcelona, 21/02/2021 - 17:13

Perfecto, lo que se tenía que hacer desde el principio. Ahora los identificas y luego haces públicas sus identidades y ya los tenemos, ni infiltrados ni gaitas, que cada palo aguante su vela. Claro que así a lo mejor se identifica a alguien que no interesa y se desmonta el relato, verdad?

#14 Estefania M.A., Tarragona, 21/02/2021 - 16:46

guardeu bé les imatges pel nostre defensor del popla!! haurem de portar-li unes sabates de bona marca de les botigues de gràcia pel desgast de les seves entre tants viatges lleida-bruseles per defensar el popla!

#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 21/02/2021 - 15:00

uys, cuerpo a cuerpo, ¿y ya han usado protección? porque estas cosas ya se sabe y al cabo de 9 meses pasa lo que pasa