Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2014. 12:11h.

Manos Limpias acusa Pujol de set delictes

Suborn, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, delicte fiscal, falsedat documental, blanqueig de capitals i prevaricació

Manos Limpias acusa Pujol de set delictes

Jordi Pujol

El sindicat Manos Limpias ha acusat l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, de fins a 7 delictes. A la denúncia, segons informa La Razón, també figura la seva dona, Marta Ferrusola, com "còmplice i encobridora". 

Pujol haurà de defensar dels delictes de suborn, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, delicte fiscal, falsedat documental, blanqueig de capitals i prevaricació en relació a la seva fortuna oculta fora d'Espanya. 

Manos Limpias demana així que citi a declarar al matrimoni, així com als 4 dels set fills assenyalats per la justícia, en qualitat de testimonis: Jordi Pujol, Oriol, Oleguer i Marta. 

El sindicat ha aconseguit reunir els 6.000 euros que la magistrada que instrueix el cas Pujol exigia al col·lectiu per a presentar-se com acusació popular. Gràcies a una campanya de recollida de donatius, Mans Netes ha reunit els diners i emplenar la querella aquest dimecres.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#21 Papaluna, Barcelona, 13/08/2014 - 17:21

TV3 va contaminar amb 'el sindicat ultradretà Manos Limpias' ahir durant el TN Vespre (ho repetiren cinc vegades). Avui, al migdia, com que veuen que la cosa va en serio, ja no n'han parlat. La consigna és fer-ne el buit mediàtic. Tremolen puix la querella és basa en fets reals. Hi ha pànic a CiU.

#20 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:57

I un altre més, defensor del ex honorable: el tripartit no va deixar interins, va deixar alts càrrecs blindats. I agraeix que no es van quedar, que estaries pagant part del teu sou a ERC, que ho va proposar el conseller Vendrell de Governació. Ara ens donara lliçons de transparència, aquests.

#19 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:51

Encara més: abans del tripartit, que va dil.lapidar, ja hi havia conxorxa, tu fas entrar el meu cunyat etc. I no parlis d'oposicions, que us hauria de caure la cara de vergonya. Jo he vist gent amb el full en blanc amb la plaça aprovada. Vinga, home !

#18 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:47

Ah, Francesc, : queixa't, a veure si aixi cessen els interins, que ja trobaran feina PERQUE TREBALLEN Que vosaltres sobreu uns quants. Tothom sap que fan treballar als interins amenaçats amb cessaments, i els sindicats ni els defensa, ni es sap de les condicions en qué els fan treballar.

#17 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:40

Francesc, no et facis pel.licules de por, jo no vaig entrar a dit enlloc a l'Administració ni amb el tripartit ni amb res, pregunta als interins que porten ja vint anys en aquesta situació. A mi, porquerietes, les justes, rei.