Societat · 5 de Maig de 2014. 17:17h.

Manos Limpias denuncia ara Àngel Colom

Demana la il·legalització de la Fundació Nous Catalans per "fer apologia de la sedició" i tenir vincles amb "l'islamisme més radical"

Manos Limpias denuncia ara Àngel Colom

Colom, durant la inauguració d'una mesquita

El sindicat ultradretà Manos Limpias ha presentat una denúncia contra els dirigents de la Fundació Nous Catalans, presidida per Àngel Colom, i contra els responsables del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, per presumptes delictes “d’associació il·lícita, de provocació a la sedició i de malversació de cabals públics”.

Manos Limpias, en el text presentat a la Fiscalia, denuncia que Benestar Social i Família subvenciona la Fundació Nous Catalans, la qual fa “apologia de l'independentisme i del secessionisme”. També diuen que té una “clara vinculació i integració amb líders de l'islamisme més radical ubicat a la Comunitat Catalana”.

“La Fundació Nous Catalans, igual que l'ANC, estan utilitzant aquestes organitzacions per subvertir l'ordre constitucional, incitant la població civil a donar suport al moviment independentista, secessionista amb apologia de la sedició", afegeixen.

Per tot plegat, consideren que hi ha un presumpte “delicte de malversació de cabals públics solidari entre el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat i la Fundació Nous Catalans” i un delicte “d’associació il·lícita i de provocació a la sedició”. Així, demanen al Ministeri de l’Interior que “promogui la il·legalització” de la fundació.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 El nom, Girona, 06/05/2014 - 17:27

Un xiringuito més entre tants altres per endollar a tot cristu. De pasada fotent islamistes a casa nostra.

#5 Papaluna, Barcelona, 05/05/2014 - 19:48

Yuhuuuu!

#4 BEJOTA, BCN, 05/05/2014 - 18:57

A. COLOM: "TODO CERDO TIENE SU SAN MARTÍN".

#3 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 05/05/2014 - 18:34

Y a la Fundación de Don Ángel Colom cómo la catalogamos: ¿de ultraderecha? ¿derecha catalanista? ¿nacionalista de centro? ¿ultra religiosa?

#3.1 Xoni Fernandes, Castefa, 05/05/2014 - 21:56

No vas nada desencaminada es hijo de alcalde franquista ... Así que de casta le viene al galgo ..

#1 Korrupotkin, Vic, 05/05/2014 - 17:36

Catalanes, realmente estamos patidifusos: ¿por qué queréis un país nuevo, pudiendo vivir en uno gobernado por los herederos del franquismo?...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía, progresismo del fino...jua, jua...mejor hundidos!