Publicitat
Societat · 21 de Desembre de 2012. 19:04h.

Manos Limpias denuncia l'alcalde de Girona

El sindicat d'ultradreta insta el fiscal general de l'Estat a actuar contra Puigdemont per una moció sobiranista

Manos Limpias denuncia l'alcalde de Girona

Puigdemont, al Parlament, aquest divendres

El sindicat ultradretà Manos Limpias ha denunciat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, davant el fiscal general de l'Estat. Aquest col·lectiu ha interposat la demanda per l'aprovació d'una moció sobiranista que declara la capital gironina com a "territori català, lliure i sobirà".

Segons Manos Limpias, Puigdemont ha comès un delicte de prevaricació, usurpació d'atribucions i coacció i amenaces a les institucions per l'aprovació de la moció, que va tenir el suport de CiU, CUP i ICV-EUiA, l'abstenció del PSC i el vot contrari del PP.

La proposta presentada per la CUP al consistori gironí és una de les més de 180 que han estat aprovades en altres ajuntaments catalans, però amb la diferència que la de Girona ha estat ser la primera en una capital de demarcació.

La JNC a les comarques gironines, a través del seu coordinador, Xavier Pacheco, ha remarcat que "aquesta denúncia denota una ofensiva des de diferents sectors de l’estat contra Catalunya i les persones que tenen la responsabilitat de fer funcionar les nostres administracions”.

“Hi ha un aval internacional al procés que està seguint Catalunya, basat en el respecte i la tolerància, valors que xoquen frontalment amb el discurs de la por i la mentida infundada que des de col·lectius i fins i tot administracions espanyoles fan sobre Catalunya”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 24/12/2012 - 07:40

Mai un grup de gent amb un nom tan net havia tingut les mans (i l'ànima) tan brutes.

#2 valeroribas, Manresa, 22/12/2012 - 19:21

En Cataluña hay unos ciertos delincuentes que llaman ultraderechista a los que quieren que se cumpla la ley.
Mientras el racismo, la xenofobia, y la region delincuente que es , por no cumplir la ley, y no aplicar la constitucion

#1 Gonzalo Álvaro, Barcelona, 21/12/2012 - 19:17

Lo que no entiendo es porque Manos Limpias no se preocupa de los problemas que verdaderamente afectan a los ciudadanos y se entretiene en estas pequeñeces artificiales que a la ciudadanía no le importan, tal como expone siempre, con su habitual verborrea, nuestra gran Alicia.

#1.1 Kropotkin, Vic, 21/12/2012 - 21:24

Yo tampoco entiendo como el gobierno de la Genralitat no se ocupa de luchar contra el paro y la corrupción que es lo que realmente importa a los catalanes en vez de dedicarse a fomentar las chorradas que montan estos indocumentados de los ayuntamientos.