Publicitat
Societat · 6 de Juny de 2021. 17:43h.

"Manuel Valls va arribar a Barcelona pensant que no es podia viure sense ell"

Manuel Trallero: "Pensava que el necessitàvem imperiosament"

"Manuel Valls va arribar a Barcelona pensant que no es podia viure sense ell"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que l'exprimer ministre francès i regidor a l'Ajuntament de Barcelona Manuel Valls "va arribar a Barcelona pensant que la ciutat no podia viure sense ell". Trallero, en la seva secció a e-notícies, ha considerat que Valls pensava que "el necessitàvem imperiosament".

"Valls és un personatge que em produeix una absoluta fascinació, perquè aquest senyor va arribar a Barcelona pensant que Barcelona no podia viure sense ell i que el necessitàvem imperiosament" ha apuntat. "No se sap molt bé qui el va portar, si la burgesia, Ciutadans, però independentment d'això, ara se'n torna a França a la vista d'unes presidencials a veure si rasca alguna cosa".

"Manuel Valls és un personatge que sempre m'ha caigut malament, és un personatge que no ha fet res a la vida, només ha fet de polític" ha assenyalat l'escriptor, recalcant que "s'ha passat la vida fent de polític". "Va venir a Barcelona pensant que érem una tribu d'apatxes i que venia a civilitzar-nos" ha apuntat en l'entrevista.

El periodista s'ha mostrat indignat pel fet que Valls se'n torni a França a mitja legislatura. "Ara se'n torna a França i deixa els electors a la punyetera estocada, crec que això hauria d'estar penalitzat" ha explicat Trallero, que ho ha considerat "una falta de rigor i professionalitat absoluta". "Com es pot trencar un compromís amb els electors així?" s'ha preguntat.

"En una entrevista a El Mundo, Manuel Valls deia que va anar a Espanya perquè deia que volia canviar de vida, que s'acabava de divorciar. Un opta a l'alcaldia de Barcelona per canviar d'aires?, em sembla una frivolitat absoluta i entenc perfectament que el fessin fora de França perquè em sembla un individu d'una feblesa mental absoluta" ha etzibat Trallero.

El periodista ha explicat que "això demostra que no es poden fer operacions de laboratori per tractar el tema de Catalunya, ni es poden fer jocs de màgia ni invents amb la gasosa. El que s'ha de fer és picar pedra, a veure si a algú li entra al cap".

L'autor de "Pujol: todo era mentira (1930-1962)", també ha recordat alguns dels comentaris que va fer el periodista Enric Juliana sobre l'arribada de Manuel Valls en el seu moment. "Enric Juliana allà on posa l'ull posa el desencert absolut" ha apuntat. "Imagini's vostè la perspicàcia d'Enric Juliana, és proverbial" ha dit.

Trallero també ha considerat "inaudit" que l'exlíder del PSC, Miquel Iceta, ja demanés els indults abans de la sentència. "Em sembla inaudit que el senyor Iceta, abans d'estar jutjats, ja demanés l'indult dels presumptes culpables, és aberrant" ha explicat el periodista en la seva secció.

"Em sembla inaudit indultar a algú que no només no està penedit sinó que diu que ho tornarà a fer" ha afirmat. "Em sembla inadequat dir que els que no som partidaris dels indults volem venjança, potser el que tenim ganes és que es compleixi la sentència judicial" ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 07/06/2021 - 10:38

Señor Trallero parece mentira que se sorprenda, como usted sabe, el gabacho medio cree firmemente que ha salido de la pierna de Júpiter, si a eso le añadimos que este ha sido primer ministro... Ni le cuento a donde le llega el ego...

Además inventaron la toilette y el bidé pero no se para que, si no se duchan(*)

(*) Tengo pruebas...

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/06/2021 - 19:46

Da gusto leer lo que afirma Trallero sobre Valls y sobre Iceta ¡Lástima que no tengamos muchos políticos parecidos a Trallero!

#1 Lobisome, BCN, 06/06/2021 - 18:42

Trallero descubre ahora que los políticos van a la suya y no tienen más interés que medrar. Acabáramos. Pocos le han hablado tan claramente a los empresarios en Cataluña como Valls, NADIE tiene un curriculum como el suyo pero parece que por aquí, como se lleva viendo, andamos sobrados de talento... pues nada, leña al Gabacho, ese fracasado...