Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2010. 11:48h.

Maria Lapiedra és "simpatitzant de les JERC"

L'actriu sempre "he cregut en la independència" malgrat que "als meus companys no els hi agrada"

Maria Lapiedra és "simpatitzant de les JERC"

Lapiedra, en una imatge del seu web

La actriu porno Maria Lapiedra, en una entrevista a Araponent.cat, deixa clar que "sempre he cregut en Catalunya, en la seva independència i en la llengua catalana, per això em vaig llicenciar en Filologia Catalana i, a més, sóc simpatitzant de les JERC. Evidentment, vull exercir el meu vot com a catalana".

L'actriu explica que "he hagut d'anar a viure a Madrid per treballar d'allò que  em feia feliç i no me'n penedeixo de res. A més, vaig sovint a Mollerussa a veure la família". També revela que als seus companys de professió "no els ha agradat massa" que participi a les consultes.

També lamenta que "a Catalunya som molt més tancats en quasi tots els aspectes relacionats amb coses vanals, com la premsa rosa i l'erotisme. És habitual que els catalans diguin que no acostumen a 'perdre el temps d'aquesta manera'".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 amoscaciques, girona, 18/04/2010 - 18:08

Mr. X... téns raó...anar de putes és un món desconegut per mi...això ho deixo pels lletxos com tu...q pagant Sant Pere canta.
David(Cornellà): q tu siguis homosexual, no significa q els altres siguem de la teva condició...

#23 David, Cornellà, 17/04/2010 - 22:58

Mr X: no et pensis, igual al cacique li agraden "amb l'altra cosa" entre les cames XD XD XD XD

#22 Mr. X, bcn, 17/04/2010 - 17:15

Amo Cacique (Fran LLinars): No subestimis tant el que no coneixes. Si se't fot davant la Maria Lapiedra aquesta et fa independentista en deu minuts, jiji

#21 amoscaciques, girona, 17/04/2010 - 15:22

putaspaña:: amb aquest nom q t´has posat crec q fas un fluix favor a l´independentisme,igual com va fer en Rubianes. Com t sentiries si algú posés un nick putacatalunya"? hauries de ser més respectuós. No insultis i no t´insultaran

#20 Fran, Llinars, 17/04/2010 - 14:34

No cal q jo desprestigii l´independentisme,ho ell mateix,nomes es t q veure el resultat d les consultes i la quantita d partidets q passen d´unir-se x fer força i es dediquena buscar el troç d pastis gran que poden aferrant-se a la poltrona propera.