Publicitat
Societat · 18 de Maig de 2021. 08:28h.

Marxa verda a Ceuta

Més de cinc mil marroquins entren durant la nit

Unes 5.000 persones, de les quals un terç són menors, han entrat a Ceuta, segons la Delegació de Govern en la ciutat. La majoria d'aquestes persones han aconseguit entrar nedant.

Centenars de persones seguien dirigint aquest dilluns a la nit des de la localitat marroquina de Fnideq (Castillejos) cap a Ceuta per intentar creuar cap a la ciutat espanyola, en una onada imparable que va durar tota la jornada i es perllongava durant la matinada d'aquest dimarts.

La delegació ha xifrat que unes 1000 persones, de les quals al menys 300 són menors d'edat, han aconseguit sortejar els espigons que separen les dues bandes de les frontera, tant a la badia sud, en el pas del Tarajal i en la badia nord, a la platja de Benzú.

La guàrdia civil els ha traslladat en grups fins a les naus del polígon industrial on té el dispositiu d'acollida de migrants per fer complir els protocols sanitaris per evitar contagis de Covid-19.

Famílies senceres amb nens, joves, però sobretot molts menors d'edat no acompanyats, a més d'un nombre menor de subsaharians, tots es dirigien cap a la frontera amb Ceuta amb l'objectiu de travessar cap al costat espanyol davant l'escàs control de les forces de seguretat marroquines.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#38 Yomismo, Sevilla, 19/05/2021 - 14:58

Discurso de Santiago Abascal en Ceuta

https://www.youtube.com/watch?v=QdVDi-4injA

#37 a quien corresponda, Barcelona, 19/05/2021 - 08:42

somos ilusos cuando pensamos que eso es imigración por causas económicas y humanitarias. Toda esa gente quiere llegar a España por culpa del efecto llamada que les da de todo sin nada a cambio. Además, para el que viene con malas intenciones, viene a este país por la permisividad judicial ante los delitos.

#36 Desbarajuste total, Barcelona, 18/05/2021 - 21:15

Pels nens, nenas i nenes, es fa una nova llei a cop de decreto ley com ens ténen acostumats, con nocturnidad y alevosía, i i tot marroquí tingui l'edad que tingui retornat al Marroc que ni estan en guerra ni són refugiats

#34 Fer, BCN, 18/05/2021 - 17:23

que curiosa coincidencia...el mes que viene sera el centenario del Desastre de Annual, no se si el satrapa marroqui lo sabe, pero ese fue el despege de un tal Franco, que en el lecho de muerte declaro el estado de guerra con Marruecos por la Marcha Verde.

#33 Caps de suro, Barcelona, 18/05/2021 - 15:26

Aneu fent crides, aneu falsos pijo-progres caps de suro que el Mohamed ús té ben apamats i se us rifa, natural que VOX cada vegada tingui més votants