Publicitat
Societat · 17 de Febrer de 2021. 15:01h.

Mas, al rescat del PDECAT

Aposta per una reconciliació amb Junts

Mas, al rescat del PDECAT

L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha apostat en una entrevista a El món a Rac-1 per una "reconciliació" entre Junts i el PDECAT per recuperar l'hegemonia. "Serà molt difícil tornar a tenir l'hegemonia i tornar a aspirar la presidència de la Generalitat sense una reconciliació", ha advertit.

Sobre els resultats electorals del PDECAT, Mas ha dit que “l'objectiu era ser al Parlament i contribuir a la majoria sobiranista, tenir la clau" i ha reconegut que "no ser-hi és un fracàs". “La situació ideal hauria estat que Junts guanyés, que hagués fet un govern amb ERC i que el PDECAT hagués tingut la clau", ha dit.

Tanmateix, l'expresident ha assenyalat que "des del punt de vista de contribuir a la majoria independentista, no és un fracàs. És un èxit". "Per primera vegada els votants independentistes han superat el 50%", ha remarcat.

Finalment, Artur Mas ha dit que "amb el resultat que hi ha hagut seria imperdonable que no hi hagués un acord de govern". "El país no està per a buits de govern i el resultat permet arribar a aquest acord, si tothom està a l'alçada", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 Daniel, Tokio, Texas, 18/02/2021 - 00:08

Como dije al día siguiente de las elecciones, y ahora Rufi ha hecho unas declaraciones en el mismo sentido, la banda del bizconde debe aprovechar para echar de una vez por todas a los del Puchi de las instituciones. Si no, habrá repetición electoral con Junts y PDCat unidos y les echarán a ellos.

#15 Leonor, Figueres, 17/02/2021 - 20:20

A ver si estamos a tiempo y rascamos algun carguito, eh arturito ?

#14 charly, Barcelona, 17/02/2021 - 20:16

"El país no està per a buits de govern".
Ho deu dir per la Buidor.

#13 Galba, Barcelona, 17/02/2021 - 20:15

Sr Mas, vostè no te autoritat moral per demanar res. Cal molta barra per dir ara el que calia haver fet quan voste manava i el que s'ha de fer . Es que no te vergonya? Es que no li queda res de dignitat?. Foti el camp, marxi... pel be de Catalunya i de vostè mateix.

#12 BJMR, Bilbao, 17/02/2021 - 19:52

Supuesto difícil pero no imposible: Año 2030, elecciones catalanas, sólo votan cien mil personas, la abstención es del 98 %, los separatistas consiguen el 60 % de los votos, y, nuevamente, el Mesías Mas sale a decir que hemos obtenido una rotunda victoria.
¡Menudo personaje, la que ha liado!