Publicitat
Societat · 29 de Febrer de 2012. 16:24h.

"Mas cabró, retalla't els collons"

Els manifestants criden contra el president de la Generalitat per les retallades en educació

Els estudiants, professors i administratius que s'han manifestat a centre de Barcelona han cridat consignes contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per les retallades que està portant a terme el Govern en àmbits com l'educació, entre d'altres. "Mas cabró, retallat el collons", ha estat un dels lemes més repetits al llarg de la protesta.

Milers de persones, 60.000 segons els organitzadors i 25.000 segons la Guàrdia Urbana, han marxat pel centre de la capital catalana des de la plaça de la Universitat de Barcelona, des d'on han sortit amb dues grans pancartes amb els lemes: "No pagarem la seva estafa" i "Salvem la universitat pública".

La manifestació convocada per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) ha col·lapsat tots els carrers d'accés al centre de la capital catalana. I és que els universitaris han optat per dispersar-se pels carrers adjacents al carrer de Pelai, la plaça Catalunya i el passeig de Gràcia, per on estava previst que passés la marxa, i així han estès l'afectació al trànsit. 

A més, el pas dels universitaris també ha afectat d'altres punts de la ciutat com la Diagonal, a la Zona Universitària, on també s'hi ha fet un tall de trànsit, i a la plaça d'Espanya, on els estudiants també han fet arribar la protesta.

Imatge de la manifestació
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 anonim, Sabadell, 03/03/2012 - 13:38

Aqui tothom esta queixant-se del tripartit (que no defenso) però ha sigut Artur Mas qui ha arribat i ha comensat a retallar a tort i dret. I el veritable problema es que han retallat d'educació i de salut. Mireu com van vestits ells, els cotxes oficials i les seves campañes, en aixo no retallen no??

#11 Cartanya, bcn, 01/03/2012 - 12:41

El Monti no surt en cap pancarta, ni se li munta cap manifestació davant de casa seva, o del seu partit, culpables i ben culpables de la situació en que actualment esta Catalunya. Amb dona la sensació que les classes subordinades del PSC, estan ben entrenades de com sa de dirigir un ramat.

#10 dónde no hay no se puede sacar, b, 01/03/2012 - 12:36

la estafa fue del tripartit que gasto mas y mas y mucho mas... hasta dejar telarañas.

¿Está en la carcel el tripartit? no... ellos gastaron el dinero y se endeudaron

#8 kimet, bcn, 29/02/2012 - 19:02

Espanya ens treu la sang (uns 22.000 mill d'euros CADA ANY) i ens deixen amb lo justet per malviure i els estudiants es queixen dels d'aqui, per pixar i no fer gota, s'haurien de queixar al govern d'espanya que es qui s'emporta els diners. Amb estudiants aixis on anirem, enlloc.

#8.2 Gerard, Barna, 01/03/2012 - 10:28

I amb el govern que ens retalla (estudiants inclosos) i pacta amb els que ens treun "la sang" on anirem? A l'aplec excursioanista de l'autogol i la doble moral convergent?

#7 Ramon, Barcelona, 29/02/2012 - 19:00

Aiii, llàstima que l'Arturu hagi retallat, també, l'anestèsia.