Publicitat
Societat · 15 de Desembre de 2014. 09:30h.

Mas destaca que Catalunya “és un país de molt bona gent"

El president de la Generalitat participa en La Marató de TV3

Mas destaca que Catalunya “és un país de molt bona gent"

Mas i la seva dona, durant la Marató

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que La Marató de TV3 demostra que Catalunya “és un país de molt bona qualitat i de molt bona gent” i ha subratllat que aquesta iniciativa “va molt amb el tarannà del nostre país”.
 
Des del recinte firal de Montjuic, on acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha atès les trucades dels ciutadans i ciutadanes que participen telefònicament a La Marató per fer-hi donacions, el cap de l’Executiu ha afirmat que arribar a la seva 23a edició significa que “no és una flor d’estiu, sinó una cosa molt permanent”.
 
En una breu entrevista a TV3, Artur Mas ha destacat que l’important és que“cadascú participi en funció de les seves possibilitats” i ha assegurat que“és la demostració que fins i tot en moments de crisi la gent té plena consciència del que es necessita al país”.
 
La Marató que enguany es dedica a les malalties del cor és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 que se celebra amb l’objectiu d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica.
 
Pel president, “la recerca i la investigació per lluitar contra moltes malalties i  per millorar la seva curació i la seva prevenció són fonamentals” . Per això, s’ha congratulat dels avenços que s’estan fent en aquest camp i s’ha mostrat convençut que “des de Catalunya estem fent la nostra petita contribució universal en aquest sentit”.
 
El cap del Govern ha aprofitat la seva estada al centre d’operacions d’atenció telefònica de La Marató per saludar als voluntaris que han col·laborat al llarg del dia en aquest projecte solidari.
 

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Pepet, Sabadell, 15/12/2014 - 22:40

Som tant bons que suportem polítics que el que menys els importa és el poble català.

#12 guillermet, l'Ampolla, 15/12/2014 - 21:36

"Los catalans som bons com lo massapà sobretot quant estem dormim", deia mon iaio. De totes formes, gràcies senyor Mas per fer-nos la rosca.

#11 Mediocre, Lleida, 15/12/2014 - 19:42

Gran, tot i la mediocritat dels nostres governants. I dòcil per permetre que algú com en Mas estigui al capdavant.

En qualsevol altre país, aquest home no hagués pogut ser president, després de l'escàndol Liechtenstein. Què hi feia el seu DNI en un compte d'un paradís fiscal? Omertà!!!

#10 Que más da, Uno del mismo país España, 15/12/2014 - 18:54

Éste "señor" todo un presidente de una comunidad autónoma, ¿todavía no sabe diferenciar comunidad autónoma de un país?

#9 BEJOTA, BCN, 15/12/2014 - 13:15

Financial Times alerta de la preocupació dels inversors immobiliaris internacionals a l'hora de prendre posicions a Catalunya. "El problema amb Catalunya està perjudicant molt al mercat, especialment al català",