Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2021. 11:16h.

Mas diu que el Tribunal de Comptes busca la seva "mort civil"

"Encara tenim els pisos embargats pel 9-N"

Mas diu que el Tribunal de Comptes busca la seva "mort civil"

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha acusat el Tribunal de Comptes de buscar la seva "mort civil" i en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio ha recordat que "encara tenim els piso embargats" per la consulta del 9-N.

Després que el tribunal hagi citat Mas, Puigdemont, Junqueras i 33 alts càrrecs pel pròxim 29 de juny per a fer front a les despeses del Diplocat per a promocionar el procés sobiranista a l'estranger, l'expresident ha dit que "la mort civil vol dir que t'ho treguin pràcticament tot o tot, i que et deixin absolutament indefens".

Artur Mas ha recordat que ell, Francesc Homs, Irene Rigau, Joana Ortega i el Jordi Vilajoana "encara tenim els pisos embargats" per la sanció de cinc milions més 800.000 euros d'interessos. "Tots els béns que vam haver d'aportar en aquell moment, malgrat l'esforç de la caixa de solidaritat, per culpa precisament dels interessos; tenim els pisos embargats i ara ens ve a sobre tota aquesta causa de l'acció exterior", ha afegit.

Mas, en aquest sentit, ha recordat que "la Generalitat sempre havia fet acció exterior, la segueix fent avui i la seguirà fent, però és que a més a més la fan tota la resta. La fan els ajuntaments, les diputacions i la resta d'autonomies, i a ningú se'l reprimeix per aquesta acció exterior". "A cap dels dirigents aquests se li busca la seva mort civil per aquesta acció exterior, i nosaltres per aquesta acció exterior ens estan portant en aquest límit", ha sentenciat.

Finalment, ha recordat que "no és una causa civil ni penal", però "han trobat la via" del Tribunal de Comptes "per reprimir i per espantar". "En això hi ha un altre missatge: qui es fiqui en qualsevol cosa d'aquestes, patirà les conseqüències a nivell personal", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#52 Tabarnés puro, Barcino, 10/05/2021 - 11:23

La misma muerte civil que habéis practicado vosotros durante décadas a todo aquel que no era indepre como vosotros.
Ahora ho de te.

#51 VRaptor, Alicante, 09/05/2021 - 23:21

Pero...si os saltasteis y tú el primero todas las advertencias, inclusive las del gabinete jurídico de la Gene, que lo que ibais a hacer era punible, ahora vienen los llantos. De todas formas tu punto de vista es erróneo, no se busca tu muerte civil, solo enterrarte, porque ya llevas tiempo muerto, políticamente hablando. A plorar a les palmeretes

#49 Laughter, L'H - España, 07/05/2021 - 20:18

Creo que el "astut" lo ha entendido perfectamente. Y también veo que el Estado, lento pero seguro como una apisonadora, es bastante mas astut que él.

#48 Juan, Bcn, 07/05/2021 - 19:10

Con un poco de suerte acaban embarcándose el sueldo, que respetando las cantidades inembargables aún queda un montón por embargar.

#47 David, Mataro, 07/05/2021 - 18:40

Al final el cordon sanitario se lo estan haciendo a el. Jsjajajsjajaja