Publicitat
Societat · 15 de Juliol de 2021. 14:10h.

Mas es consola a Formentera

Tres dies en un iot de luxe a 7.800 euros el dia

Mas es consola a Formentera

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha passat "tres dies de luxe", de divendres 9 al diumenge 11 de juliol, a Eivissa i Formentera, segons publica Vanitatis, que aporta un extens material fotogràfic. Mas es va desplaçar en jet privat propietat de l'empresari Marcel Pascual juntament amb la seva dona, Helena Rakosnik, i un altre matrimoni.

L'expresident va iniciar el viatge el mateix dia que es feia públic que havia recorregut la fiança de gairebé tres milions d'euros que li reclama el Tribunal de Comptes després de la sentència condemnatòria del 9-N al·legant indefensió per la "irregular" tramitació de diligències.

El grup es va allotjar a la casa que Pascual, fundador de Greens Power Products i distribuïdor d'Honda, té a Formentera. Mas, la seva dona i la resta del grup també van passar una jornada al superiot Alvium, 1 Sunseeker model Predator 84 que es lloga al port, en els mesos de juliol i agost, per 7.800 euros al dia, tal com informa la pàgina web que el té a la seva disposició.

L'empresari i amic d'Artur Mas en declaracions al mateix mitjà ha deixat clar que "l'única cosa que han pagat -Mas i la seva dona- ha estat el ferri d'Eivissa a Formentera". "Em preocupa, pobre home, que a sobre que ve a donar-me suport el critiquin per passar un cap de setmana de luxe, no ha estat així, ha estat a casa d'un amic".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#27 Pepe, Andorra, 19/07/2021 - 18:32

Ufff. Igual de oprimido q Mandela o Gandhi, dónde va a para.....ya solo falta q se crean q lo suyo es como lo de la marcha de la sal y la disonancia cognitiva, forma final de decir unicornios, será total.

#26 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 16/07/2021 - 17:31

Però ell s'ho mereix.
I és molt guapo!!!
Si senyor, que no es banyi que no sigui que em trobi pescant i me'l menji sencer del pél a les ungles del peu....humm pel mig.
¿Seguim amb el rotllo que ens roben? I les balances fiscals? Au va que sou Anti Gior, con un poco de pasta no basta.
I el poble, unsolpopla viu o sobreviviu...

#25 Nitato, Navarcles, 16/07/2021 - 13:25

Semos represaliats polítics

#24 Andreu, Mataro, 16/07/2021 - 11:44

Amics de e-noticies, la meva humil recomanació és que no caigueu en populismes. Per a això ja existeix El Nacional blau del Sr. Antich.

#24.1 Pepe, Andorra, 19/07/2021 - 18:28

Y eso lo dice un demagogo, eso es populismo traducido de neolengua al español, separatista q cree en unicornios separatistas. Sois más pesaos con vuestros mantras q una vaca en brazos. No serán indepes nunca, pero vaya chapa dan y la pasta q se llevan con la excusa.

#23 Capit@n España, Purgandus populus, 16/07/2021 - 10:46

Nivell d'opresio insostenible.