Societat · 8 de Maig de 2009. 11:14h.

Matrimoni amb la bandera espanyola

Un regidor del PP de Mataró casa dos nuvis amb la 'rojigualda' al braç

Matrimoni amb la bandera espanyola

Imagen de la cerimònia

El regidor del PP de Mataró, Juan Carlos Ferrando, va oficiar el casament d'una parella exhibint un braçalet amb la bandera espanyola, segons informa El Punt, que recull també que l'alcalde, Joan Antoni Baron, que és qui delega aquesta feina, ja s'ha adreçat al grup municipal per demanar explicacions d'un comportament que considera improcedent.

La direcció del partit també lamenta els fets i el president local, José Manuel López, assenyala que l'ostentació d'aquest símbol no era necessària, però el cap del grup municipal, Paulí Mojedano, afirma que no s'ha comès "cap delicte". Ferrando va penjar la fotografia en el seu bloc i explica que "otro momento en el que también me ha dado mucha alegría ser Regidor ha sido este mismo fin de semana, ya que he tenido la suerte de oficiar una celebración de matrimonio de unos amigos".

"Compartir la felicidad de los demás es muy grato, pero si además tienes la suerte de ser parte esencial del rito, de esa situación que hace que ese día sea distinto a los demás días, de la demás horas, pues es una alegría aún mayor. Ya sé, como me recordaba un amigo al salir del Ayuntamiento, que no soy sacerdote y que, como cristiano, el matrimonio es un sacramento, pero le recordé que el matrimonio es para todos, independientemente de su credo, una institución natural, como creyente sé además, que Dios la ama", afegia.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 Juan, Barna, 10/05/2009 - 21:05

Y si a los novios les hacía gracia y al oficiante también ¿Que?. ¿Es que además de no utilizar los símbolos oficiales, los van a prohibir si alguién no aborregado los quiere utilizar?.

#61 xavi, bcn, 10/05/2009 - 15:26

Pep no hi ha dues Catalunyes, hi ha mes de 7 milions de maneres de viure Catalunya. Cadascú es com es, i punt.El que no pots es imposar la teva manera a la resta.Catalunya vol ser espanyola, mes de 75% se sent espanyol en major o en menor mesura.

#60 Sergi García Lobato, sitges, 10/05/2009 - 14:09

Cuando me case con mi jefa me gustaría que me casaran, pero con la senyera.

#59 Pep, BCN, 10/05/2009 - 10:21

Hi han dos Catalunyes: la catalana i la macarena. Aquest casori correspon a la segona. Aquesta gent son d'un altre planeta. Critiquen els gitanos, als àrabs... però s'haurien de mirar en un mirall. Crideu en comptes de parlar colla d'analfabets!

#58 Albert, Cardedeu, 10/05/2009 - 02:33

Collons com us foteu, no he dit res de cap càmera de gas. Només dic que carda riure aqesta gent i q quan venen al poble els mirem des del bar mentre fem la birreta. Ara, si d'akí arribeu a la cnclusió q els volem matar,,, teniu un problema. Acomplexats.