Publicitat
Societat · 30 de Maig de 2011. 22:05h.

Menys llocs per pixar

Clausurats lavabos a Plaça Catalunya

Menys llocs per pixar

Imatge dels lavabos precintats

Els 'indignats' que acampen a la Plaça Catalunya de Barcelona han decidit clausurar sis lavabos portàtils perquè no reben "manteniment ni neteja". És per això que els han precintat amb cinta adhesiva i els han cobert de missatges reivindicatius.

Just al costat, hi ha una altra conjunt de la lavabos que sí estan en funcionament però no donen l'abast per a cobrir el trànsit d'aquest lateral de la Plaça Catalunya. És habitual, doncs, veure cues per poder accedir als serveis.

Aquest fet, a més provoca que les condicions higièniques i ambientals de la zona no estiguin al 100%. Fins i tot, alguns dels vianants que han passat a prop s'han queixat de la mala olor.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Albert, Barcelona, 31/05/2011 - 09:16

Personalment crec que la conya aquesta s'està allargant molt. Temps han tingut de fer propostes i no n'han publicat cap....tanta assablea i tanta reunió bàsicament dona la sensació que simplement estan pensades per justificar l'acampada il.legal. La imatge de la ciutat és patètica...

#4 Julio, Barcelona, 31/05/2011 - 01:00

Es un poco fuerte lo que voy a decir, mejor lo tomen a broma. Si no se hubiesen eliminado la mili, una gran parte de esta juventud, no estaría tan tirada. Entre otras cosas sabrían lo que es la autoridad, el respeto, la limpieza etc. etc.

#3 Cornellanenc, Cornellà, 30/05/2011 - 23:33

Mantenir aquests lavabos té un cost econòmic. Estan disposats els "indignats" a assumir-lo. Amb els meus diners, no, ja que ser a la pla. Catalunya fent càmping reivindicatiu no e´s cap obligació, ni cap necessitat.

#2 luis, barcelona, 30/05/2011 - 23:14

Cuando hice la mili, en el campamento hubo problemas de agua durante una semana, con lo que fue imposible usar las letrinas y la gente se alivio en el campo. ¿Alguien puede imaginar como quedo todo despues de que 3000 tipos cag.. al aire libre durante varios dias?
¿La plaza Cataluña esta preparada