Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2018. 18:55h.

Menys sobiranistes

Unes 500 persones segueixen el ple al passeig Lluís Companys 

Menys sobiranistes

Sobiranistes concentrats al Passeig Sant Joan per seguir el ple del Parlament

Mig miler de sobiranistes s’han aplegat aquest dimecres al passeig Lluís Companys per seguir en una pantalla gegant l’elecció dels membres de la Mesa del Parlament i, alhora, “donar suport als diputats electes”. L’acte, organitzat per l’ANC i Òmnium Cultural, tenia com a objectiu “exigir que es respectin els resultats del 21-D”.

Els concentrats, que portaven estelades, llaços grocs i cartells de “llibertat”, han reclamat “els mecanismes necessaris perquè les majories sorgides de les urnes siguin respectades” i han qualificat d’“anormalitat democràtica” l’actual situació política catalana.

“La independència de Catalunya és l’únic remei contra la pretensió de governar-nos des de Madrid a través de quatre diputats d’un partit polític corrupte i rebutjat per les urnes”, han assegurat les entitats independentistes. 

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 Xexo, Premia, 20/01/2018 - 12:15

Yo del gobierno les quitaba las pagas i que esperen ala republica

#20 pepe.----, andorra, 19/01/2018 - 13:04

la unica solucion a corto plazo para librarse de los separatas es constituir la comunidad autonoma del condado de Barcelona. No hay otra, es mas facil q lo de Tabarnia q es mas complicado a escala burocratica. Lo de Barcelona es mas sencillo, lo cual no quita para q despues se añada Tarragona e incluso Castellon, q ximo es un separata infiltrado.

#19 Barbiet, Mataró, 18/01/2018 - 10:15

500 pardillos que todavía no se han curado. Un buen trabajo y unas cuantas obligaciones en la vida y es de suponer que podrán superar esta enfermedad llamada "tontuslacitus"

#18 Mani, Viladecans, 18/01/2018 - 09:45

solo para que os deis cuenta de todo lo que podéis perder y que no sois conscientes. O si, pero el fanatismo integral tipo países musulmanes, no os deja ver más de un palmo de la nariz.

#17 Mani, Viladecans, 18/01/2018 - 09:44

del frigorífico o nevera repletos, la cosa cambia. Y mucho. Vaya, que si cambia. Os importa un comino, nada que ver con el ex-Conseller huido, la fractura social, la huida de depósitos, de empresas, etc... dado que si volvéis a las andadas se acentuarán. Insisto: hacer huelgas de hambre, no ducharos, vivir en un cajero de banco un mes, solo un mes