Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2011. 22:53h.

Més cassoles que mai

La Plaça Catalunya, plena de gom a gom

Milers de persones s'han concentrat a la Plaça Catalunya a les nou del vespre d'aquest divendres per protagonitzar la cassolada més multitudinària des que es va realitzar la primera protesta d'aquest tipus el passat dia 16.

La plaça més emblemàtica de la ciutat s'ha omplert de gom a gom. De fet, l'actuació policial del matí ha tingut un efecte crida que ha omplert el centre de Barcelona a l'hora de la cassolada. També hi ha contribuït el fet que dues protestes, una de l'àmbit sanitari i una altra d'estudiants, han finalitzat a la Plaça Catalunya. Alguns indignats han aprofitat les bicicletes del bicing per fer soroll amb els timbres de les màquines.

Els indignats han proferit lemes contra el conseller d'Interior. "Felip Puig dimissió" ha estat un d'ells. També han cridat "Plaça Catalunya és del poble", "aquí comença la revolució" o "menys policia, més educació".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 ramon, barcelona-c, 28/05/2011 - 00:25

La tonteria inutil i infantil. Amb aquesta gent hem de fer un nació ?? es per riure, com tantes vegades. Es pot dir quan es parla d'ingenuitat , estupidesa ??. Quan pensan fer una ,no acampada , una sentadeta , podría ser a Sant Felip Neri ,per reclamar qure desaparegui el deficit fiscal amb l'estat

#2 Anna, Barcelona, 27/05/2011 - 23:46

ja,ja,ja.....josep has d'anar a l'oculista...mira les fotos arèries d'aquest mitjà i d'altres. Gràcies a aquest conseller Catalunya i els seus policies són portades a la premsa internacional...al nivell de Síria. En 4 dies ela classistes i feixistes convergents ens han enfonsat en el fang!!

#2.1 josep, catalunyistan, 28/05/2011 - 16:28

No he d'anar pas a l'oculista perquè un servidor no cal que miri fotos aèries on els arbres tapen els espais. Jo hi vaig passar a les 9 camí del metro i em reafirmo amb el que dic. Teniu un problema, la realitat no és com voldríeu que fos, i aleshores la falsegeu. Així us va.

#1 josep, catalunyistan, 27/05/2011 - 23:23

Plena de gom a gom? He passat a les 9 per la plaça per anar a buscar el metro, i tot l'espai entre la part enlairada del centre i El Corte inglés estava buida de manifestants, tan sols els que anaven i venien amb total indiferència del que passava al centre.