Publicitat
Societat · 24 de Juliol de 2014. 16:10h.

Més de 30 entitats pressionen Mas amb la consulta

La nova Xarxa Referèndum considera que votar és l'única via per a Catalunya

La nova Xarxa Referèndum 9-N, que agrupa més de 30 entitats sobiranistes, s’ha presentat aquest dijous amb la intenció de pressionar el president de la Generalitat, Artur Mas, a que tiri endavant la consulta.

En un acte fet davant el Parlament, han llegit un manifest i han assegurat que no hi ha cap altra via per a Catalunya que un referèndum per la independència.

Anna Arqué, portaveu de l'International Commission of European Citizens (ICEC),  ha comentat que "la majoria de la societat catalana i política del país volem un referèndum sobre l’autodeterminació, volem deixar clar al Govern que el 9 de Novembre hem de votar, tal com ha estat anunciat al món”.

Sobre la propera reunió entre Mas i Mariano Rajoy ha comentat que “és per entendre si el govern espanyol s'autoexclou del procés democràtic català, el poble català no demana permís”.

“Es veurà si l’Estat espanyol en el segle XXI entén el que és posar unes urnes, i si ens vol acompanyar en aquest procés. Si se n'exclou és el seu problema; llavors haurà d'explicar a la comunitat internacional quin problema té amb la democràcia”.

Imatge de la presentació
Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#30 Els xucladors, Girona, 25/07/2014 - 21:12

La mamella em de xuclar.
tots plegats som una colla
de vivillos convençuts
ara sí qu'ens totca a tots
tornarem a omplir-nos be el pap.

#29 John Wayne, L'Oest, 25/07/2014 - 14:05

Yo en la foto cuento 25 personas,.
5 "entidades" no pudieron acudir?

#28 Juan, Terrassa, 25/07/2014 - 13:02

Esta es la verdadera cuestion,presiones,chantajes,adoctrinamiento son las armas de una minoria que se otorgan la representitividad de la mayoria de los catalanes que queremos vivir en paz y armonia
Eso si dejando claro que yo quiero una mejor financiacion para Catalunya

#27 La gran paròdia Ibèrica, Girona, 25/07/2014 - 12:10

Aquells que varem patir com a vergonya aliena les ximpleríes del régim franquista com entrades "bajo palio" a catedrals i altres bajanades ridícules, assistim ara a manifestacions absurdes de passejades de macro-posters, dibuixos d'andròmines cuirassades i demès nyaps al mateix segle XXI.Fet aquí.

#26 spanish, Madrid, 25/07/2014 - 10:58

joer aqui qualsevol indep monta una entitat perque li caigui una subvencio