Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2012. 17:10h.

Més de trenta detinguts a Catalunya en una operació contra el tràfic de dades

La policia ha fet diversos registres, entre ells una oficina dels Serveis d'Ocupació i Treball de Badalona

La policia espanyola ha arrestat  33 persones a Catalunya en una operació contra una xarxa dedicada al tràfic de dades personals i empresarials a gran escala. L'operació està oberta a tot Espanya, sota secret de sumari i ja hi ha 73 persones detingudes.

La policia ha efectuat 43 escorcolls arreu de l'Estat, 32 a Catalunya, entre els quals un en una oficina del Servei d'Ocupació i Treball de Badalona. Els investigadors estan recopilant abundant documentació i material informàtic, que posteriorment analitzaran.

Tot i que els detinguts són principalment detectius privats, en la trama també hi ha implicats funcionaris, treballadors d'empreses de telefonia i empresaris, professionals de gestories i particulars.

Els integrants de la xarxa que s'ha desmantellat estan acusats dels delictes d'intrusisme professional, suborn, descobriment i revelació de secrets i blanqueig de capitals. La investigació continua oberta, sota secret de sumari i no es descarten més detencions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Funcional, Bcn, 08/05/2012 - 09:47

Me pregunto que pasa en Cataluña para que todos los casos de corrupción los tenga que descubrir la policia española. No me extraña que los que manejan los hilos no la quieran cerca. Es mucho mas llevadera una policia que dependa del oasis y esté obligada a mirar para otro lado.

#1.1 Almogàver , La Sagrera , 08/05/2012 - 17:10

Es que els mossos estant molt ocupats complint les ordres d'en Felip Puig d'atonyinar el presonal amb cara sospitosa (d'estudiant).