Publicitat
Societat · 9 de Juny de 2010. 14:35h.

Mesquites salafistes, contra el burca

"Teniu prostitutes al carrer, però prohibiu a una dona tapar-se la cara"

Mesquites salafistes, contra el burca

Els musulmans surten en defensa del nicab

Onze mesquites properes al corrent salafista anunciar ahir mesures legals per impugnar les mocions de diversos ajuntaments contra l'ús del vel integral, capitanejats per l'ajuntament de Reus, segons informa El País. El membre de la junta gestora de la mesquita de Reus i coautor del manifest conjunt al qual s'han adherit nou oratori de Tarragona i dos de l'àrea de Barcelona (Rubí i Sant Boi), Farid Katthouti, ha manifestat que "recorrem a la justícia perquè la decisió atempta contra la llibertat de les nostres dones a vestir com vulguin ".

En aquest sentit, un susulmán anomenat Yusuf, retreu que "no podem interferir en les qüestions d'Al·là, és un assumpte mesquí. Us sembla normal tenir a prostitutes al carrer, però prohibís a una dona tapar-se la cara. No poden sortir amb niqab, però sí mantenir relacions sexuals a la cantonada ".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Miquel, Sabadell, 11/06/2010 - 09:23

Jo voldria votar en contra de la islamitzacio d'Europa pero PXC esta a favor de l'espanyolitzacio de Catalunya...tant per tant votare CIU o Rcat

#27 Gerard Dalmau, Reus, 11/06/2010 - 06:38

Si hombre manifiesto y etc.... pero ellos aqui en Reus sigen sin cumplir las normas basicas de convivencia con los veciones de no molestar poniendo los altavoces agran volumen, aparcando en dofle fila en el poligono, etc...respeta y seras respetado

#26 oscar, món, 10/06/2010 - 19:03

Aquesta foto és de Turquia, això no ho dieu, esteu manipulant la informació

#25 Quiku, Ripoll, 10/06/2010 - 13:36

Senyors de la burka. Fins i tot sobre la prostitució tenim lleis en aquest estat democràtic.

#24 ROSAMARIA TÀPIES CAMPÀS, BARCELONA, 10/06/2010 - 13:00

Els musulmans són problemàtics de mena. A molts llocs com Sant Celoni els lloguen pisos nous a 170 euros al mes. Només saben demanar, exigir i t´ho paguen amb bombes.
S'els hauria de treure del pais inmediatament.
Ja han constituit un partit politic.