Publicitat
Societat · 9 de Juny de 2021. 16:25h.

“M’estàs tocant els collons”

Bronca a twitter entre Pilar Carracelas i Elisenda Paluzie: “ens trobarem al jutjat”

“M’estàs tocant els collons”

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i la periodista Pilar Carracelas, mantenen un intercanvi de retrets i amenaces arran de que la primera hagi explicat a twitter que la segona té la bústia de veu en castellà.

Abans, Carracelas s’havia queixat de que havia trucat a l’ANC i l’havien atès en castellà. Paluzie s’ha encarregat personalment de donar un toc d’atenció a la treballadora de l’organització per fer servir aquesta llengua i ha assegurat que no tornarà a passar.

“Aprofito per recomanar-te que personalitzis la teva bústia de veu, que ara la tens en castellà”, li ha dit la presidenta de l’ANC a la periodista. Carracelas, per la seva banda, ha assegurat que “no sabia ni que tenia bústia de veu. I sobre tot que no revelis detalls públicament detalls sobre un telèfon personal. No fos cas que col·leccionessiu una denúncia més per protecció de dades”.“Cap problema amb que em denunciïs a la justícia espanyola per dir que tens el contestador en castellà. Apa que els farem riure”, ha replicat Paluzie.“Mai a la vida t'he donat el meu telèfon. Mai. Si el tens és perquè l'has agafat de la base de dades de l'assemblea. No et fotis més en la merda. Perquè m'estàs tocant els collons”, ha seguit Carracelas, a més d’afegir que “estàs utilitzant les meves dades de forma fraudulenta i divulgant-ne d'altres. Para d'una vegada ja”.“Tranquil.la posa la denúncia i ja ens trobarem al jutjat. De nou gràcies per fer-nos avinent una errada en l'atenció telefònica a socis. Tenim protocols d'atenció que ara millorarem. Que tinguis un bon dia!”, ha sentenciat Paluzie.

“Ho faré. I seguiré fent sobre tot denúncia per aquí perquè veig que és el que realment us fot, arribant a no importar-vos divulgar informació personal, i a treure'n pit fins el punt de mentir i convidar a denunciar (després us feu les víctimes) per no demanar ni una disculpa”, ha tancat la periodista.

Publicitat
Publicitat

107 Comentaris

Publicitat
#87 bejota, bcn, 13/06/2021 - 17:09

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA”.NO COMMENTS!

#86 bejota, bcn, 13/06/2021 - 17:06

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS PILAR .C,ELISENDA P. RAHOLA , FERRUSOLA, FORCADELL DE GISPERT , PONSATI ,BARRÁS Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO ,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.
TE RECUERDO QUE EL PAPA HABLA A MILLONES EN CASTELLANO.

#85 Alberto, Alcorcón, 11/06/2021 - 07:13

Estas dos palurdas son a la lengua materna lo que Michael al color de piel. El autoodio produce estos monstruos.

#84 Martín, Villadecaballos, 10/06/2021 - 20:45

¿Y lo próximo que será? ¿Cortarle la lengua al que articule alguna palabra en español o lavársela con lejía?
Pues que vengan a buscarme, que se van a volver calientes.

#83 Decebut, bcn (tbn), 10/06/2021 - 20:36

Se pueden ver muchas cosas en este mundo pero un grado de autoodio como el que manifiesta una buena parte de la población de Cataluña es difícil de encontrar en ningún rincón del planeta.