Publicitat
Societat · 16 de Juliol de 2014. 08:59h.

‘Mickey Mouse’ s’oposa a la consulta

Allau de signatures falses al web de la nova plataforma antisobiranista per "un atac d'spam"

‘Mickey Mouse’ s’oposa a la consulta

Foto de grup

La pàgina web de plataforma Libres e Iguales, que vol mobilitzar els espanyols contra la independència de Catalunya, ha rebut una allau de firmes falses en el dia de l'estrena. En poques hores s'hi han recollit més de 1.200 adhesions, però moltes eren falses, amb noms de personatges de ficció com Mickey Mouse, Dora la Exploradora o la Bruixa Avorrida; expressions com "S'ha matao Paco"; Darth Vader o el Capità Enciam; personatges històrics, des d'Adolf Hitler i Francisco Franco Bahamonde fins al Timbaler del Bruc o Karl Marx.

També hi apareixen l'exfutbolista i economista Oleguer Presas o el mateix president de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró. Des de la plataforma han assegurat que estan mirant de solucionar el problema, d'establir filtres per evitar boicots, i han reconegut que es troben "desbordats".

"Un atac d'spam massiu i constant ha deixat seriosament afectat el sistema d'adhesions del web, que a mitjanit de dimarts arribava ja a les 7000 signatures. Treballem per recuperar com més aviat millor. Perdó per les molèsties", indica la plataforma.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#46 Moragues, Vallès Oriental, 17/07/2014 - 12:29

Espero que Vargas Llosa convenci al seu país ,Perú, para que torni a ser un colònia espanyola. I ja posats que convenci als altres 22 estats lliures qper tal que tornin a ser ex-colònias hispanas.

#46.1 Moraguez Estropeat, Mi pueblo es la Caña, 18/07/2014 - 14:00

Pero porque solo aplicais la (i)logica pujoliana a lo de "es catalan quien vive y trabaja en cacaluña"?

#45 Quim, Valls, 17/07/2014 - 11:39

No es cap atac de spam, el que es es un atac de riure pels maldestres dels informàtics que han fet aquesta web infecta.

#44 Dientes de Caballo, Peru (ESPANA por supuesto), 17/07/2014 - 11:09

Donde hay que firmar .Marquesa? Jajajajajaja por cierto Arcadio Espada lleva tacones? Ha superado el complejo de canijo,como se vio en la foto de final de campana de C, s donde hacia puntillas?

#43 el manifiesto de la Marquesa, Espanaaaaaaaaaa, 17/07/2014 - 07:27

Joer que tropa, en especial el Peruano,en su pais muriendose de hambre y el preocupado por la unidad de ESPANA sin duda de Nobel,

#42 ramon, barcelona-c, 17/07/2014 - 00:38

Es transversal , el nexe d'unió entre dretes i esquerres es el nacionalisme igual que el que hi ha entre rics i rics ,perdó i algun no tan ric . Quin es l'únic nexe d'unió entre frança , alemanya , italia ( ?),portugal ,polonia etc el nacionalisme cadaescú el seu.L'unic que s'equivocà franco.