Publicitat
Societat · 20 d'Octubre de 2011. 22:39h.

Miró i Ardèvol amenaça amb "ocupar TV3"

Acusa la televisió pública d'"ignorar de manera sistemàtica" la ILP 'Aturem l'atur'

Miró i Ardèvol amenaça amb "ocupar TV3"

Miró i Ardèvol, en una foto d'arxiu

El president de Democràcia Social i d'E-cristians, Josep Miró i Ardèvol, ha assegurat que "si en un mes  no sortim a TV3, anirem a ocupar TV3. Jo no sé si tinc edat per anar a ocupar TV3 però en tot cas doncs 50 joves que vagin a ocupar TV3 i si no poden entrar que posin un campament a la porta".

Miró i Ardèvol s'ha queixat, segons el seu parer, del "menyspreu" dels mitjans públics catalans a la iniciativa legislativa popular Aturem l'atur, durant la tertúlia política de Cope Catalunya.

"Com potser que la televisió de Catalunya que ens costa tans diners i que la pròpia directora raona aquest cost dient que fan un servei públic, ignori de manera sistemàtica aquesta iniciativa quan expliquen coses que són interessants però de menor transcendència?", s'ha preguntat.

El president d'E-cristians ha remarcat que "si en lloc de fer una iniciativa popular per recollir signatures per un pla que permeti impulsar més bé, l'ocupació, el treball, les iniciatives, haguéssim fet una sentada -el centenar de fedataris-, amb una pancarta i ens haguéssim encadenat a un fanal potser TV3 hauria vingut a filmar-ho... i si ens haguéssim posat unes rastes al cap potser encara haurien vingut més", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 ramon, barcelona-c, 21/10/2011 - 23:06

El tema de TV3 i CatRad son dramatics en totes direccions.Son el fidel reflex d'un "agregat", la societat catalana, formada per unitats aillades amb una visió en el temps de 3 o 4 hores i una amplitud d'interessos que no superan l'individu.Per aixó uns politics sense projecte i incompetents.

#6 Ignasi, Barcelona, 21/10/2011 - 15:47

Tot el meu recolzament a en Miró. A Catalunya caldrien molts com ell. Clar, honest i coherent.

#5 Salvador, Cassà de la Selva, 21/10/2011 - 14:04

Aquesta rata de sagristia que és el Sr. Miró és un fonamentalista que al que s'hauria de dedicar és a desfogar els instints més animals dels seus amics capellans.

#4 Maribel, Sant Cugat, 21/10/2011 - 11:35

Por lo menos, este activista cristiano fue capaz de dimitir como concejal de Barcelona por coherencia y dice las cosas claras y no a medias tintas. Justo lo contrario que Duran Lleida, que vive en una suite del Hotel Palace, viste trajes caros y otros lujos y dice una cosa pero practica otra

#4.1 jajjajaaaaaa, Barcelona, 21/10/2011 - 13:45

pobre lastima que luego monto e- crsitianos que son el y cuatro amigos y recibia seis millones de pesetas al año, por hacer una web........si es que leeis poco....jajajajjajajajaja aes te individuo se le conoce trabajo estable ? todoa la vida viviendo del pujolismo, la ruina de Cutrelunya

#3 margarita, Palma de Mallorca, 21/10/2011 - 11:10

Mi apoyo a Miró Ardèvol